خانما من ۲تا بچه دارم یه دختر ۵سالو نیم ویه پسر ۲ساله میخوام بخاطره اینده بچه هامم که شده یه کاری داشته باشم برا خودم سواد درست ودرمونی هم ندارم بهترین راه ارایشگریه برام اما تو این ۳ساعت در روز هیچکس نیست بچه هامو بگیره به نطرتون بزارم برا کی که بچه هام بزرگتر شده باشن سخت نیست با دوتا بچه سره کار رفتن اونم ارایشگری تو رو خدا راهنماییم کنید واز شرایط ادمای دوروبرتون بگید که شرایط منو دارن یا داشتن ممنونم
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔