سلام عزیزای من از همتون یه خواهش دارم بهم کمک کنید . راستش بعد از مدتها یه خونه برای اجازه پیدا کردیم ولی خیلی های دیگه اونو میخوان و مشخص نیست واسه ما بشه . اینجا که هستیم خیلی اذیت هستیم و جای خوبی نیست همسایه های خوبی نداریم و کرایه خیلی بالاست و کمرمون خم شده زیر بار این کرایه .... . واسه همین از همه تون خواهش میکنم دعا کنید این خونه واسه ما بشه . بهر طریقی که میدونید خدا بهتون گوش میده دعا کنید و 14 صلوات برای حضرت ام البنین مادر گرامی حضرت عباس سلام الله علیه و 14 صلوات برای حضرت نرجس خاتون مادر امام عصر (عج) به نیت من بفرستین و هر چی که به ذهنتون برام میاد بگین و همینطور بگید خدایا به خیر و سلامت و برکت و خوشی کمک کن این خونه برای شخصی که براش این دعا رو خونده و اینجا نوشته و از ما خواسته براش دعا کنیم در بیاد و بشه مال نویسنده و به خوشی توش اسباب کشی کنن چون خودت بهتر از هر کسی حال و روزشون رو میدونی انشالله الهی امین . باور کنید اصلا وقتتون رو نمیگیره در عوض منم دعاتون میکنم و ثواب میکنید . هر کس دعا کنه خدا ایشالله به مراد دلش برسونتش .. برای اینکه بفهمم برام دعا کردین لطفا فقط یه استیکر برام بذارین .. خیلی وضعیتمون بد و حاد هست به دعاتون نیاز دارم . خدا ایشالله حاجت رواتون کنه..وقتی صلوات ها رو فرستادین هر چی که به ذهنتون برام میاد بگین. انشالله خدا به واسطه دعا و قلبهای پاکتون همه تون رو حاجت روا کنه و صدقه سر شما به ما هم نظر لطف داشته باشه و این خونه مال ما بشه به خیر و خوشی و شادی و برکت .. الهی امین
توی بالای صفحه اینترنت لینک رو کپی کنید و جایی که میخوایید بذارید
چطور 🙆
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
اگه با کامپیوتر میایی اون بالا هست که مثلا مینویسی گوگل . اونجا وقتی میری توی تاپیکت میاد .. با موس بروی روی ادرس بالا که نوشته شده با سمت راس کلیک کن گزینه کپی رو انتخاب کن بعد کپی کن و هر جا خواستی بذار ..
اگه با کامپیوتر میایی اون بالا هست که مثلا مینویسی گوگل . اونجا وقتی میری توی تاپیکت میاد .. ب ...
ببخشید عزیزم تو تاپیکت ...من با موبایل میام
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
خدا بزودی صاحب خونه تون کنه الهی🍀😇 یه جا توی نی نی سایت دیدم برای خونه دار شدن یه دوستی نوشته بودن چهل تا جمعه سوره دخان رو بخونین جواب مبده و خودشونم جواب گرفته بودن. اگه خواستین بخونین سوره کوتاهه زیاد وقت نمیگیره😊