2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام
اگه منظورتون بندریه من اینجوری درست میکنم.
سیب زمینی رو کوچولو کوچولو میکنم و تو روغن فراوون سرخ میکنم.
همین که 70 % به کامل سرخ شدن رسید روغنش رو میریزم تو ی ظرف (بعدا میشه استفاده کرد)
بعد با همون روغن هایی که میمونه ته ظرف و بدنه ی سیب زمینی ها ادامه ی کار رو انجام میدم.
پیاز و فلفل دلمه ای رو با هم ریز کنید و بعد بهش نمک و فلفل سیاه و قرمز و کمی دارچین و گلپر زردچوبه بزنید و قشنگ ورز بدید تا ادویه ها به پیاز فلفل خورد شده بچسبه و بعد بریزید کنار همون سیب زمینی هایی که نیمه سرخ شده و با شعله نسبتا زیاد تند تند هم بزنید.
یک دقیقه بعد سوسیس حلقه حلقه شده رو بهش اضافه کنید و ی کوچولو بهش رب گوجه فرنگی بزنید و بعد با شعله ی کم درش رو بزارید که سوسیس و سیب زمینی ها مغز پخت بشن.
بعدش نوش جان کنید.
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من اینجوری درست میکنم تقریبا طعمش و شکلش مثل بیرون میشه :

سوسیس ها رو بصورت اوریب ریز کن ( سعی کن ککتل بگیری خوشمزه تر میشه ) تو یه ظرف رب بریزآب جوش هم اضافه کن و هم بزن فلفل و زدچوبه هم بسته به ذائقه اضافه کن و بذار بجوشه تو یه ماهیتابه هم پیاز داغ درست کن وقتی طلائی شد سوسیس ا رو اضافه کن و یه تفت بده یکم که پخت ( نه در حدی که رنگش عوض شه فقط در حدی که از خامی در بیاد ) یکم فلفل دلمه ای خورد شده اضافه کن و بعد از تفت دادن ربی که با آب جوشیده و ادویه هم داره رو به سوسیسها اضافه کن طوری که روی سوسیسها رو بگیره درش رو بذار ( اینطوری حالت خمیری به خوش میگیره ) بعد از چن مین درش رو ور دار و بذار آبش کشیده بشه و بهم بزن وقتی آبش کشیده شد بری تو نون ساندویچی باکلم و خیار شور و گوجه حالشو ببر - من یه بار خونمون نقاش کار میکرد خانمم نبود برای کارگرا درست کردم کفشون بریده بود فقط میگفتن به جای دستمزد طرز درست کردن اینو یاد بده - میشه به جای رب از گوجه فرگی هم استفاده کرد ولی من با رب بیشتر دوس میدارم چون رنگش بهتر میشه
زندگی به من آموخت هر چیز قیمتی دارد؛ پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود!
پیاز سیب زمینی سیر فلفل دلمه هویج رنده شده سوسیس خرد شده من اینا رو میریزم با فلفل قرمز یا فلفل سیاه فراوان با زرچوبه فراوان یکمم رب گوجه فرنگی پیاز رو درشت خورد کن پیازتم زیاد باشه خیلی خوبه با فلفل دلمه و سیر و هویجک رنده کن خوب تفت بده بعد که همه رو تفت دادی اخر سر سوسیس رو اضافه کن و ادویه جات رو بزن اخر سرم رب گوجه بعد یکم بذار باهم سرخ بشن و بهم مزه بدن نوش جان
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!