2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

127 بازدید | 18 پست

سلام

دیروز مادرشوهرم زنگ زد که نوشین(دختر دایی شوهرم)واسه جشن دندونی بچه اش دعوتت کرده منم گفتم باشه میام به شوهرم که گفتم گفت نوشین نه عروسی ما اومده نه جشن پسرمون تو حالا چرا میخوای بری جشن بچه اش

امروز زنگ زدم به مادرشوهرم اون گفت نوشین از جشن خبر نداشت(جشن پسر من دعوتی نبوده هرکی دوست داشت میومد به چند نفر گفتیم زمانش رو اطلاع رسانی کنن فقط)

پیش خودم گفتم از جشن خبر نداشت الان پسر من ۱۴ ماهشه بعد جشن که میتونست بیاد پیشمون

به نظرتون برم جشنش؟

من باشم نمیرم مخصوصا وقتی که شوهرت خودش میگه دلیلی نداره بری

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی دعوتی نبوده؟ ادما سرخود عین چی باید سرشونو مینداختن میومدن؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
اره بابا برو حسابی هم بخور و کلی برقص. 

اخه هم مسیرشون جوری هست که باید ۲۰ تومن کرایه اژانس بدم هم خب یه پولی به عنوان کادو از جیبم میره که شاید هیچ وقت برام جبرانش نکنه

اخه هم مسیرشون جوری هست که باید ۲۰ تومن کرایه اژانس بدم هم خب یه پولی به عنوان کادو از جیبم میره که ...

خب ولش کن نرو

مخصوصا که شوهرت گفته نری

بعدشم خودت که دعوتت نکرده فقط به مادرشوهرت گفته بهت بگه من باشم نمیرم

اگه نری نوشین جون میفهمه که چرا نرفتی؟؟؟ برو قشنگگگگگ حالشو ببر ...کاش منم جایی دعوت بودم اونقدر دلم ...

بحث فهمیدن یا نفهمیدن اون نیست...دارم با خودم دو دو تا چهارتا میکنم که ارزش داره صد تومن پول از جیبم بره یا نه