2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم

377 بازدید | 20 پست

تا تایپیک قبلیم گفته بودم روستام ونمیتونم به خاطر جو موجود تا سوپری برم.حالا شوهرم همش برنامه های خودشو داره الانم که که دوست مجردش اومده همش با اونه دیشب از خونه مامانم اینا(یه شهر دیگن)ساعت یازده نیم رسیدیم میخواسته بره پیش دوستش میگم تو زن و بچه داری الان موقع رفتن پیش اونه بعد یکم بحث کردن دو فحشم دادو رفت بعد یه ساعت اومد .بنا به دلایلی چند شب پیشم دوشب باهاش قهر بودم بعد دیشب نیگه باز دوشبه قهر نکردی خوابت نمیبرد که امشب قهر کردی امروزم از سرکار اومد یه سر خونه تل گراممو پاک کرد رفت

دلتون بی غم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجا اینکه دستوری بگی الان زن وبچه داری وقت رفتن نیست.بگو الان نصف شبه تنهامون نذار میترسیم😐یابگو عزیزم اگه واجب نیست بذار بعدن 😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اینارو نباید سرلج انداخت😑معذرت میخام مردارو باید افسار کرد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

خب دوستان گلم ایشون اومده درددل و راهنمایی گرفتن 

نگفته شماها چکار میکنید و کجاها میرید 

کمی رعایت کنیم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بجا اینکه دستوری بگی الان زن وبچه داری وقت رفتن نیست.بگو الان نصف شبه تنهامون نذار میترسیم😐یابگو عز ...

اونجوری هم گفتم مگه دفه ی اولشه میگم برو تو من درو از این ور قفل میکنم نیم ساعته اومدم اونوقت بعد یه ساعت میاد

دلتون بی غم🌹
اونجوری هم گفتم مگه دفه ی اولشه میگم برو تو من درو از این ور قفل میکنم نیم ساعته اومدم اونوقت بعد یه ...

بعضی وقتا برا ارامش خودتم شده کوتاه بیا چون کاری نمیشه کرد.اما سعی کن با ارامش باهاش حرف بزنی.

وای چه حس بدی من با دوستام مسافرتم میرم خیلی از کارامو هم خودم تنهایی میکنم تو تا سوپر نمیتونی بری🙁

اره منم حداقل خونه بابام تا پارک یا کتابخونه میرفتم الان که هیج جا

دلتون بی غم🌹