2777
2789
مرسی عزیزم ولی فعلا تا۸ماه دیگه نمیتونم ازین کارا بکنم😜

ای جاااان نی نی داری انشالله به سلامتی به دنیا بیاد وقدمش پر از شادی وخیروبرکت باشه واستون 😍 پس الان که دلیلی خوبی داری واسه خرف زدن باهاش مثلا بگو بابای نی نی چی دوسداره یا نی نی دلش واسه صدای باباییش ونار کردنش دلش تنگشده 

از الان به خودت ونی نی قول بده که به خاطر نی نی هم که شده شاد باشی😁 

بهترینا رو واست آرزو میکنم 😘

خواهری واسه منم دعا کن تو اقدامم 

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
خیلی از مردا ایطورن.مثال خیلی کوچیکش اینه ک میگن ممد کجایی هنو تو خونه زیر پتوئه میگه اومدم اومدم تو ...

آره آره دقیقا، اینقدررررر به همکاراش دروغ میگه جلوم و منم از دروغ متنفرررررررررررررر😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت مغرور وخودبزرگ بینه. همه دنیا باید ازش حساب ببرن. خیلی برای رفیقاش ولخرجه که البته ولخرجی الا ...

اصن مردو ساختن واس مغرور بودن.هیتلریه واسه خودش پس😄شوهرمنم تا یه سال پیش بد غذا بود تواین ی سالی ک ازدواج کردیم سنگم بش بدم میخورم ولی خدایی ب خودش میرسه

من نه منم ننم منم  
برعکس شوهرمن تو این یه سالی ک ازدواج کردیم انقد گفته بچه ک دیگ کچل شدم.خیلی عجوله 😄

انشالله مامان بشی گلم اونوقت با نی نیت همدست بشین تا لج بابای نی نی  درآد😄

اصن مردو ساختن واس مغرور بودن.هیتلریه واسه خودش پس😄شوهرمنم تا یه سال پیش بد غذا بود تواین ی سالی ک ...

آره واقعا کل خونوادش ازش حساب میبرن ولی اینکه اصلا درمورد کاراش باهام صحبت نمیکنه عذابم میده بدش میاد بهش زیاد زنگ بزنم البته زیاد ازنظراون یعنی بیش از یکبار درروز. روحجاب به شدت حساسه بدغذاییش چاره نداره منم مدام درحال پخت وپزم 

بله گلم خواهش میکنم، میدونم منظورتون رو مثلا اینکه بترسه از واکنشم یا عصبانیتم این کاملا درسته اما ب ...

عزیزم عادت کرده وترک عادتم سخته .بنظرم هر اخلاق بده دیگه رو میشه تحمل کرد ولی اینک شریک زندگیت بخاد بت دروغ بگه خیلی سخته.درکت میکنم

من نه منم ننم منم  
بهش نمیگم که خانوادم از اخلاقت خوششون نمیاد اگه بگم کلا قید خانوادمو میزنه 

پس بیخیال باش اصلا به این موضوع توجه نکن خودش خوب میشه

منم اوایل زندگیمون رو یه موضوع خیلی حساس بودم هرچی من گیر دادم اون بدتر شد منکه بیخیالش شدم انگار واسم مهم نبود دیدم خودش داره خداروشکر بهتر میشه وبیشتر توجه میکنه 

آره آره دقیقا، اینقدررررر به همکاراش دروغ میگه جلوم و منم از دروغ متنفرررررررررررررر😑

ببخش عزیزم دم صبی نمک رو زخمت میپاشم گفتم یکم دردودل کنیم

من نه منم ننم منم  
عزیزم عادت کرده وترک عادتم سخته .بنظرم هر اخلاق بده دیگه رو میشه تحمل کرد ولی اینک شریک زندگیت بخاد ...

بله عزیزم خییییلی سخته، هرچیییییی که بهم بگه تو دلم میگم یعنی راست میگه یا دروغ؟؟!!! و بی اعتمادی خیلی بده😔

و همش میگم یعنی امروز دیگه چه چیزی رو ازم پنهون کرده😔😔 

و در کنار این ها اینه که من تحت هیییییچ شرایطی بهش دروغ نمیگم یا چیزی رو کتمان نمیکنم ازش

آره واقعا کل خونوادش ازش حساب میبرن ولی اینکه اصلا درمورد کاراش باهام صحبت نمیکنه عذابم میده بدش میا ...

بنظرمن درست کردن اینجور مردا خیلی سخته.نمونه شو زیاد دیدم

من نه منم ننم منم  
بنظرمن درست کردن اینجور مردا خیلی سخته.نمونه شو زیاد دیدم

آره متاسفانه خانواده های کاملا مرد سالار پسراشون این شکلی میشن شوهرم مرد خوبیه ولی خیلی چیزارو ندیده ویادنگرفته الانم که شخصیتش تثبیت شده تغییرش تقریبا محاله