2777
2789
من اوایل عروسی خیلی سخت بود اخه بابای خودم وخونوادم شادن وپرحرف و افسرده شدم کم کم دیدم خودم هم دار ...

افرین بتو که انقد بااراده ای 👏👏👏👏👏👏

من نه منم ننم منم  
عزیزم مجبورش کن باهات حرف بزنه من یکم که ساکت باشیم بهش میگم منم آدمم واسم وقت بذار صبح تا شب تنهام ...

عزیزم ازین حرفا وقتی بهش میگم میگه مگه بچه ای.فکرمیکنه منم عین خودشم.الان که حاملم به توجه احتیاج دارم امابیشتر رفته تو لک خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اخلاقش بدم نمیاد اما ی کاری میکنه یکم حرص میخورم وقتی صدام میکنه ی جیزیو تعریف کنه خیلی وسط جملات ...

وقتی مکث میکنه بگو برم ی لیوان اب بخورم بیام🤣🤣🤣🤣

من نه منم ننم منم  
بشین با ارامش باهاش حرف بزن مشکلاتو خاسته هاتو بگو نزار تو دلت بمونه عزیزم یجوری ک با پای خودش بره د ...

فکر میکنی نگفتم الان12 سال از زندگیمون میگذره اینقدر خواهش التماس درخواست کردم خسته شدم ولش کردم دیگه

دلیلشو نپرسیدی ازش؟

درمورد مشکل جنسی که میگه من مشکلی ندارم ونمیخاد قبول کنه

درمورد ظاهرم ازش میپرسم میگه خوبی خوبی الکی میگه

حرفم نمیزنه درست

شوهرمنم عاشق خابه.ولی کاریش جوریه ک باید زود بیدارشه.میگه کارت باید طوری باشه ک ۱۰ بری ۱ برگردی خونه ...

بگو اونوقت خیلی خسته میشی😑😃😃😃😃

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
عزیزم خودت تلاش کن این شرایطی ک دوس داری بوجود بیاری 

عزیزم منم بیکار نبودم انقد شلوغ هستم وسربه سرش میذارم آخر میگه من بچه نمیخوام تو جا هفت بچه ای😅

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
درمورد مشکل جنسی که میگه من مشکلی ندارم ونمیخاد قبول کنه درمورد ظاهرم ازش میپرسم میگه خوبی خوبی الک ...

میترسه یا نمیخاد قبول کنه ک این مشکل وداره.میترسه چیزی ازش کم شه.واقعا بی توجهی ادمو داغون میکنه . از اولش  اینطوری بوده یا ن؟؟؟؟

من نه منم ننم منم  
همسره منم این شکلیه ولی فقط تو جمع ساکته ولی تو خونه با خودم شوخی میکنه حرف میزنه ولی در کل کم حرفه ...

مهم اینه که باخودت خوبه سخت نگیر گلم به خانوادت توضیح بده بگو شرایطو هرچی شما حساس تر باشی رو این موضوع اونم بیشتر لج میکنه شما یه چند وقت بیخیال باش اصلا هم به این موضوع توجه نکن خودش درس میشه تجربه شده یه چند وقت امتحان کن راستی هیچوقت هم بهش نگو خانوادم ازین اخلاقت خوششون نمیاد یا دوست ندارن اینجوری باشی کلا بیخیال باش😘

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
عزیزم منم بیکار نبودم انقد شلوغ هستم وسربه سرش میذارم آخر میگه من بچه نمیخوام تو جا هفت بچه ای😅

برعکس شوهرمن تو این یه سالی ک ازدواج کردیم انقد گفته بچه ک دیگ کچل شدم.خیلی عجوله 😄

من نه منم ننم منم