2777
2789
خواسته شوهرم از من..لال بودنه همین....میگه فیط بگو چشم اونوقت زندگی گلستانه

من میگم چشم و باز کار خودمو انجام میدم.تو هم بگو چشم

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسره منم این شکلیه ولی فقط تو جمع ساکته ولی تو خونه با خودم شوخی میکنه حرف میزنه ولی در کل کم حرفه ...

مهم اینه که تو خونه شوخه،حرف میزنه باهات،شوهر من خیلی منزویه شاید از عید یه بار رفته خونه مامانم تو خونم که همش سرش به تلویزیونه ساکته بابا منم آدمم😐

از اخلاقش بدم نمیاد اما ی کاری میکنه یکم حرص میخورم وقتی صدام میکنه ی جیزیو تعریف کنه خیلی وسط جملات مکث میکنه یه حرف دو دقیقه ای ۵ دقیقه طول میکشه😂

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

مشکل جنسی داره درمان نمیکنه

محل سگ بهم نمیزاره 

نظر درموردم نمیده نه براش مهمه رنگ کنم موهامو لباس چی بپوشم هیچی اصلا منو نمیبینه

مهم اینه که تو خونه شوخه،حرف میزنه باهات،شوهر من خیلی منزویه شاید از عید یه بار رفته خونه مامانم تو ...

عزیزم مجبورش کن باهات حرف بزنه من یکم که ساکت باشیم بهش میگم منم آدمم واسم وقت بذار صبح تا شب تنهام تو خونه دلم خوشه تو برمیگردی باهام دو کلمه حرف بزنیم اونم تسلیم میشه

وقتی من ناراحتم به جای اینکه منو اروم کنه عصبی میشه

من وقتی عصبیم  وسرش داد میزنم مث موش میشه و حرف نمیزنه تا ساکت شم چون میدونه اگ باهام بحث کنه چی میشه😄

من نه منم ننم منم  
خب شوهرمن خیلی کم حرفه منزویه.کلن از حرف زدن زیاد خوشش نمیاد منم تازگیا خیلی ساکت شدم افسرررده

من اوایل عروسی خیلی سخت بود اخه بابای خودم وخونوادم شادن وپرحرف و افسرده شدم

کم کم دیدم خودم هم دارم مثل اون میشم وتمرین کردم وقتی میاد سوال ازش میپرسم مجبوره جواب بده ازش نظرشو  میپرسم ومجبورش میکردم جواب بده الان کمی بهترشده 

عزیزم شما هم. سعی تو بکن میبنی اون کم حرفه شما محیط خونو رو شاد کن به خودت برس آهنگ شاد گوش کن برقص لباسای رنگ شاد بپوش  غذات رو باهرچی تو خونه داری تزیین کن بخدا تو روحیه هردو طرف خیلی تاثیر داره

اگه شرایطشو داری باشگاه ثبت نام کن 

باورت میشه من تابه حال آهنگ غمگین گوش ندادم

پاشو از همین الان شروع کن به خودت برس یه اهنگ شاد هم بذار ناهارتو باعشق آماده کن بخدا خیلی تاثیر داره 

داییم بزرگم خیلی منو دوسداره  وقتی عروس شدم بهم گفت هروقت غذا درس میکنی شادباش وغذاتو باعشق به شوهرت درس کن وموقع درس کردن 7تا بسم الله الرحمن الرحیم بگو هم غدات خوشمزه تر میشه هم عشقتون بیشتر من که تاثیرشو دیدم واقعا بهش اعتقاد پیدا کردم

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
مشکل جنسی داره درمان نمیکنه محل سگ بهم نمیزاره  نظر درموردم نمیده نه براش مهمه رنگ کنم موهامو ...

اگه مشکل جنسی داره چطور بچه دار شدید ؟؟؟ و چرا به پزشک مراجعه کردید ؟؟؟

مشکل جنسی داره درمان نمیکنه محل سگ بهم نمیزاره  نظر درموردم نمیده نه براش مهمه رنگ کنم موهامو ...

بشین با ارامش باهاش حرف بزن مشکلاتو خاسته هاتو بگو نزار تو دلت بمونه عزیزم یجوری ک با پای خودش بره دکتر نه اینک با جنجال.شاید روش نمیشه ک بره

من نه منم ننم منم