من خودم تو تاپیکم هست نوشته بودم دنبال شغلم بعد شما بمن تهمت میزنین اخه دلم سوخوت براتون همه یا از خیانت مینالن یا از ازدواجیا از همه چی گفتم کمک کنم بهتون در ضمن خانمه خودش این عکس وفرستاد گفت هرکس خواست بده بهش من اصلا اینستا ندارم میخواین باور کنین میخواین نکنین تو تاپیکام سر بزنین میفهمین
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
عزیزم عکس پروفایلتومیزاری برام..بخام اسکرین بگیرم نصف میفته
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
عزیزم عکس پروفایلتومیزاری برام..بخام اسکرین بگیرم نصف میفته
ببخش عزیزم سایت نبودم گمونم دوستمون برات گذاشته
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔