2777
2789
عنوان

خیلی بی جنبه این واقعا ک

277 بازدید | 22 پست

من خودم تو تاپیکم هست نوشته بودم دنبال شغلم بعد شما بمن تهمت میزنین اخه دلم سوخوت براتون همه یا از خیانت مینالن یا از ازدواج‌یا از همه چی گفتم کمک کنم بهتون در ضمن خانمه خودش این عکس وفرستاد گفت هرکس خواست بده بهش من اصلا اینستا ندارم میخواین باور کنین میخواین نکنین تو تاپیکام سر بزنین میفهمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونیم میدونیم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

چی شده؟ هیچوقت به موقع نبودم:\\\

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
شما کدومی ؟؟ 😁😂

فالگیره😂

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

گزارشم نزنن اسم فال بیاد میترکه خانم

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
چی شده؟ هیچوقت به موقع نبودم:\\\

من گفته بودم فال گرفتم پیش ی خانمی همه چی و واقعیت گفت بمن گفتم ب خانما بگم اخه همه اکثرا دنبالشن بعد همه تهمت زدن اره خودتی اهه خانمه عکس ایدیش وفرستاد گفت بده ب هرکس خواست