2777
2789
عنوان

ساکنین ترکیه ..

1056 بازدید | 15 پست

شوهرم برنامه نویس بهش پیشنهاد کار شده برا شروع پنج هزار لیر 

میخواستم ببینم شما از حقوق برنامه نویس متوسط رو به خوب خبر دارید؟

با این ماهی  پنج هزارتا میشه باهاش اونجا {استانبول }زندگی کرد/سه نفریم ؟ بدون خرید وسیله ی خونه چون پولش جدا میاریم 

از زندگی در اونجا راضی هستید؟

اگه بخواین هم به ایران هم به ترکیه نمره بدید بهشون چند میدید؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@biaturkey برو اينجا

همه چي رو توضيح داداه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

سايتم داره

بيا تركيه دات كام

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
هستم تو اینیستاش

خوب ازاون بپرس

خودش استانبوله

در مورد هزينه ها هم تو سايت و تلش كامل توضيح داده

هزینه های خوراک در ترکیه به نسبت ایران کمی بالاتره . البته با گرونیهای اخیر ایران ، نمیتونیم روی جملهء اول خیلی تاکید کنیم اما بطور متوسط برای یک خانواده ۲ نفره ، هزینه مواد سوپرمارکتی هفته ای لااقل ۲۰۰ لیر هست .به عنوان مثال گوشت قرمز حدود کیلویی ۹۰ هزارتومن ، مرغ کامل ۳۰ هزارتومن ، نان دانه ای ۲۶۰۰ تومن و…………..  هزینه غذای بیرون در رستوران خیلی متفاوته . هزینه ۲ نفر یک وعده مکدونالد یا برگر کینگ حدود ۵۰ لیر (۱۲۵ هزارتومن) میشه و اگر بخواین توی رستورانهای شیک و خوب غذا بخورین برای همین تعداد ، باید لااقل ۱۵۰ لیر کنار بذارین . اما کیفیت محصولات خوراکی در ترکیه خیلی خوبه و بخصوص کارخونه های صنایع غذایی ترک ، رتبه های بالایی در جهان دارن . به همین دلیل رقابت زیاده و اجناس بسیار متنوع و بازار آزاد تجارت باعث میشه دست من و شمای خریدار برای انتخاب باز باشه .

هزینه پزشکی در ترکیه

هزینه های پزشکی وخدمات درمانی در صورت داشتن بیمه خوب تقریبا مثل ایرانه . ولی کیفیت خدمات ارائه شده به مراتب بسیار بهتر از ایرانه . دارو گرونتر از ایرانه ولی کیفیت بهتره و بنابراین با مصرف مقدار کمتری از دارو بهبودی حاصل میشه . ویزیت دکتر عمومی در صورت داشتن کارت اقامت میتونه مجانی باشه اما برای مراجعه به متخصص باید هزینه پرداخت کرد . اگر به بیمارستان دولتی مراجعه کنین ( که خیلی هم خوب هستن ) بسته به تخصص و مشکل هزینه ویزیت بین ۷۰ تا ۲۰۰ لیر متغیره  و این مبلغ توی بیمارستان خصوصی از ۱۵۰ لیر شروع میشه اگر شما بیمهء روی اجازه کار و یا بیمه دانشجویی داشته باشین هزینه ها نصف خواهد شد .

هزینه تحصیل در ترکیه

هزینه ی تحصیل توی دانشگاههای دولتی ترکیه برای شهروندان ترک رایگانه ولی خارجی ها باید هزینه پرداخت کنن  اما این هزینه رقم بسیار پایین و معقولیه برای مثال رشته های غیر پزشکی و غیر عملی حدود سالی ۲۰۰۰ لیره هزینه تحصیل در دانشگاههای خصوصی اما تقریبا بالاست، سالیانه رقمی حدود  ۲۰تا ۱۰۰ هزار لیر. دقت کنین که این ارقام بسته به نوع دانشگاه ، مقطع و رشته ی تحصیلی متغیره. در مورد مدارس هم ، توی مدارس دولتی تحصیل رایگانه و شاید مدرسه بنابر ضرورت مبلغی خیلی پایین به عنوان کمک ازتون درخواست کنه که به هیچ وجه اجباری نیست . برای مدارس خصوصی یا همون کالجها هم بسته به مقطع و مدرسه هزینه ها متفاوته و از ۱۳ هزار لیر تا ۵۰ هزار لیر میتونه باشه . مدارس بین المللی که به یورو و دلار پول میگیرن و حدود سالی ۲۰۰ میلیون تومن برای مقاطع پایین باید پرداخت کرد .توی مدارس دولتی کتاب مجانیه و گاهی باید کتابهای کمک درسی رو خودتون تهیه کنین . ولی مدارس خصوصی با وجود اینکه کتاب رایگانه ولی هزینه کتابهای کمک درسی رو موقع ثبت نام ازتون میگیرن . همینطور هزینه یونیفرم برای هم مدارس دولتی و هم خصوصی توسط والدین پرداخت میشه .

هزینه حمل و نقل در ترکیه

هزینه های حمل ونقل در ترکیه به نسبت ایران گرونتره چون بنزین گرونتره . ولی با وجود وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس ،مترو تراموا و دلموش برای تقریبا” همهء مسیرها ، به راحتی میشه هزینه حمل و نقل رو مدیریت کرد

اگر هم بخواین اتومبیل شخصی تهیه کنین برای خرید یک اتومبیل در ترکیه که دست اول باشه لااقل باید ۷۰ هزار لیر هزینه کنین . یعنی قیمت ماشین در ترکیه به پول ایران از حدود ۱۵۰ میلیون تومن برای ماشین صفر شروع میشه .قیمت بنزین از گازوییل گرونتره و برای ماشین باید سالیانه بسته به حجم موتور مالیات پرداخت کنین . یک ماشین کوچک در حد هیوندای  i 20 سالیانه حدود ۵۰۰۰ لیر مالیات داره .

برای گردش شاید اجاره کردن ماشین به صرفه تر باشه . کاری که اینجا خیلی مرسومه . برای اجاره ۲۴ ساعته یک ماشین معمولی مثلا همون i20 روزانه ۱۲۰ لیر به علاوه بنزین باید هزینه کرد .

هزینه پوشاک در ترکیه

هزینه پوشاک در ترکیه بسیار ارزونتر از ایرانه .  چون ترکیه خودش یکی از بهترین تولید کننده های پوشاکه .بعنوان مثال شلواری ر و که در کارگاههای ترک دوخته میشه با ۵۰ لیر میشه خرید .اگر مارک معروفی باشه بین ۱۵۰ تا ۴۰۰ لیر هزینه ش میشه .در صورتیکه همین شلوار در ایران حداقل ۵۰۰ هزارتومنه. هزینه اجناسی مثل حوله ، رومیزی ، فرش و پارچه به مراتب از ایران ارزونتره . کفش و کیف هم اگر تولید خود ترکیه باشه بسیار مناسب تر از ایرانه .

هزینه لوازم خانگی در ترکیه

هزینه های خرید لوازم خانگی به نسبت ایران مناسبتره و باید گفت شما با پرداخت مبلغی مناسب، کالایی با کیفیت تر می خرید که گارانتی واقعی داره بخصوص اگه از تولیدات خود ترکیه بخواین لوازم بخرین مبالغ مناسبی بهتون پیشنهاد میدن .

@biaturkey

خوب ازاون بپرس خودش استانبوله در مورد هزينه ها هم تو سايت و تلش كامل توضيح داده

من خودم حساب میکنم حقوق خوبیه 

ولی گفتم از اونایی که اونجانم بپرسم 

بعد میخوام حقوق رشته ی کامپیوتر بدونم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }