2777
2789
عنوان

حرف شنوی بچه

1787 بازدید | 28 پست

سلام خانم های گل سایت خوبین.

دخترم یک سال و ۷ ماهشه خیلی دوست دارم تربیتش درست باشه و بد تربیتش نکنم ولی فعلا با خانواده همسرم هستیم و بخاطر دوست داشتن زیادش هرچی میگه حرفشو گوش میدن.میخوایم خونمون رو جدا کنیم من نگران تربیتشم ولی خودم اصلا صبور نیستم و حوصله ندارم خیلی هم زود عصبی میشم سرش داد میزنم آخه چجوری درست تربیت بشه😓بیاین یکم راهنماییم کنید درمورد تربیت بچه واینکه خیلیییی دوست دارم حرف شنوی ازم داشته باشه یا به اصطلاح ازم حساب ببره.مثلا من یه چیزی رو از دستش میگیرم بدو بدو میره یه چیزی دیگه برمیداره مثلا پیش خودش با من لج کرده.خانمایی که با تجربه ان کمکم کنن واقعا احتیاج دارم چون یه نی نی تو راهی هم دارم نمیخوام بی ادب یا عصبی بشن ممنون 😘

بقول بابای من که همیشه به من و خواهرام میگه... شما بچه هاتونو بی تربیت نکنید، اونا خودشون با ادب میشن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول از همه سعی کن چند تا کتاب بگیری در مورد چگونگی ارتباط و رفتار با بچه‌ها. کانال‌های تلگرامی و پیج‌های اینستاگرامی هم که در مورد روانشناسی کودکه خیلی کمکت میکنه. 

با خوندن این مطالب متوجه میشی که بچه‌ها توی هر سنی یه سری رفتارهای خاص دارن و اقتضای اون سنه و یاد میگیری که چطور باید باهاشون رفتار کنی. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
بقول بابای من که همیشه به من و خواهرام میگه... شما بچه هاتونو بی تربیت نکنید، اونا خودشون با ادب میش ...

🤣🤣🤣دمش گرررم بابات راست میگه بنده خدا بچه ها از خودمون یاد میگیرن

به این نکته هم توجه کن که بچه‌ها با حرف زدن ما تربیت نمیشن، با رفتار ما تربیت میشن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
منم با خودم فکر کردم گفتم شاید بخاطر سنشه.شما بچه هاتون چند سالشوته از چند سالگی حرف شنوی دارن 

ببین تا یه حدی معنای نکن و بکن رو میفهمن نه کاملا زیاد بهش امر و نهی نکن 

مال من چهار ساله و یکساله ان

🤣🤣🤣دمش گرررم بابات راست میگه بنده خدا بچه ها از خودمون یاد میگیرن

دقیقا،،، ما لازم نیست چیزی رو‌به بچه ها دیکته کنیم یا دستور بدیم، کافیه خودمون انجامش بدیم، اونام یاد میگیرن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اول از همه سعی کن چند تا کتاب بگیری در مورد چگونگی ارتباط و رفتار با بچه‌ها. کانال‌های تلگرامی و پیج ...

اره الان دقیقا مشکل من اینه که نمیدونم از چه سنی شروع کنم هرچیزی رو از الان میخوام مثل بچه های ۵ساله باشه دختر خواهرم ۶سالشه اصلا حرف شنوی نداره خیلی خواهرم و اذیت میکنه البته اون تقصیر باباش بوده لوس کرده بچه هاشو

۱- بچه بستنی می‌خورد.

مادر خلاق: به او دستمال می‌دهد تا دهانش را پاک کند.

مادر غیرخلاق: دور دهانش را پاک می‌کند.

۲- بچه نق می‌زند.

مادر خلاق: به کودکش نگاه می کند و از او می خواهد تا علت بدخلقیش را بدون گریه بگوید.

مادر غیر خلاق: دعوایش می‌کند. پدر به مادر می‌توپد که بچه را دعوا نکن. بچه لگدی حواله پدر می‌کند. مادر می‌خندد. پدر بچه را دعوا می‌کند. و بعد برای آرام کردنش باز هم به او وعده و رشوه می‌دهند.

۳- بچه زمین خورده‌ است.

مادر خلاق: با لبخند به کودکش نگاه می کند و با زبان بدن به او می فهماند؛ طوری نیست بلند شو و ادامه بده و او با خوشحالی بلند می‌شود و به بازی ادامه می‌دهد.

مادر غیر خلاق: دو دستی توی سرش خودش می‌زند و جیغ میزند و بچه را بلند می‌کند و مثل کیسه سیب‌زمینی می‌تکاند.
بچه می‌ترسد و جیغ می‌کشد. بعد مادر بچه را پیش خود می نشاند و به او می گوید از جات تکان نخور وروجک. گوشی مادر زنگ می زند، مادر گوشی را جواب می دهد. و بچه از فرصت استفاده کرده و با این فکر پیروزمندانه که از دست مادر فرار کردم دوباره می رود تا بازی کند.

۴- در مطب دکتر حوصله بچه سر رفته‌ است.

مادر خلاق: از کیفش کاغذ و مداد‌رنگی بیرون می‌آورد و بچه مشغول می‌شود.

مادر غیرخلاق: مثل گرامافونی که سوزنش گیر کرده‌ باشد لاینقطع می‌گوید، «نرو، نکن، نگو، دست نزن، بیا، حرف نزن، آروم باش، بشین، ول کن، به پدرت میگم…». اعصاب همه رو خرد کردی.  الان آقای دکتر میاد آمپولت میزنه!!!

۵-
بچه سرفه می‌کند.

مادر خلاق: یک دستمال درمی‌آورد و به بچه می‌دهد

مادر غیر خلاق: به او می‌گوید. «نکن». بعد هم بچه را دعوا می‌کند. بچه حالا علاوه بر سرفه، نق هم می‌زند.

۶- بچه غر می‌زند و نمی‌خواهد از مغازه بیرون برود.

مادر خلاق: به او می‌گوید که راه خروج را بلد نیست و از بچه می‌خواهد خروجی را نشانش بدهد. بچه یورتمه کنان بطرف در می‌رود و خوشحال است. احساس می‌کند کار مهمی انجام می‌دهد.

مادر غیرخلاق: او را به زور و کشان کشان بیرون می‌برند. بچه نق می‌زند. بچه غر می‌زند و نمی‌خواهد از مغازه بیرون برود.
قربان صدقه‌اش می‌روند و وعده شکلات و بستنی می‌دهند. بچه رشوه را قبول می‌کند. همچنان غر می‌زند و از مغازه خارج می‌شود. و مشغول چانه‌زدن بر سر تعداد بستنی است.

۷- بچه در مدرسه دعوا کرده‌است. داستان را برای مادر تعریف می‌کند.

مادر خلاق: گوش می‌دهد، اما عکس‌العملی نشان نمی‌دهد.

مادر غیرخلاق: درحالی که سعی دارد باقیمانده غذا را از لای دندانش بیرون بکشد، گوش می‌دهد. به بچه می‌گوید: «اون فقیره. واسه همین بی‌تربیته. تو باهاش بازی نکن!»

اگه همش بهش بگی این کارو بکن اون کارو نکن ازت حساب نمیبره، کار بدی میکنه باهاش حرف بزن بگو چرا نباید ...

آخه متوجه نمیشه حرفامو اصلا یه جا بند نمیشه که بخوام باهاش حرف بزنم فقط راه میره و دستور میده

دخترمن يكسال و ده ماهشه و خيلي شيطون و خرابكاره اصلا حرف گوش نميده همش لج ميكنه يعني كم آوردم ديگه منم چندوقته عصبي شدم همش سرش دادميزنم متاسفانه خودمم ميدونم اشتباه ميكنم ولي خيلي خرابكاره مثلا ميره سر كابينت با آرامش تمام بشقابا رو پرت ميكنه ميشكنه😒😒

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️