2777
2789
عنوان

جایی که نتونی هیچ کاری بکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 76 پست

بچه ها من بعدازفوت پسر۵سالم انقدررواین بچه یازده ماهم حساس شدم که دلم میخادفقط بمیرم،اخه این چه وضعیه من دارم پسرم به خاطریه تب ساده فوت شدسالم بودفوبیای تب گرفتم،هرثانیه درحال لرزیدنم این پسرمو بعدازیکسال ازاین مصیبت اوردم،شما بگین من چیکارکنم غم ومشکل هیچکدومتون به اندازه من سنگین نیست،انشالله که هیچوقت غمم نبینین،فقط عاجزانه بگین من چیکارکنم ازمشاوررفتنم بیزارشدم،قرص وداروهم به خطرشیردهی نمیخام بخورم،اگه خدای نکرده جای من بودین چیکارمیکردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من بعدازفوت پسر۵سالم انقدررواین بچه یازده ماهم حساس شدم که دلم میخادفقط بمیرم،اخه این چه وضعی ...

واقعا سخته ، این اتفاقات تا برای کسی نیافته درک نمیکنه من هم نمیتونم تو رو درک کنم‌... اما وقتی پدرم عوت کردن خیلی بیتاب بودم مخصوصا چون اردواج کردم و از شهر خودم دور شدم ...یک نفر تو اون روزای سخت بهم گفت .. تو هر چقدر پدرتو دوست داشته باشی ، خدا که خالقشه بیشتر دوسش داره و بیشتر هواشو داره  پس نگرانش نباش ( خدا حواسش به فرزند دومت هست)و ما بیشتر برای خودمون و نبودشون ناراحتیم که خدا در قرآن میگه وقتی یه نفر از کسی میگیرم خودم به جاش میشینم ...یعنی خود خدا جای خالی اونو برات پر میکنه

خداپدرتون روبیامرزه،درست میگی خداحواسش بهمون هست،همش باخودم این جمله گرنگدارمن ان است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدردرازمزمه میکنم به خودم دلداری میدم،عزیزم غربت وغریبی هم خیلی سخته،فقط ثانیه ای خودتوجای من بزارخودتو باکسایی که وضعیت بدترازشمادارن مقایسه کن،من دورم شلوغه اما انقدراین غم لعنتی برام سنگینه که درون داغونه داغونم کرده،ناشکری خیییلی بده،قدرداشته هاتوبدون گلم

خداپدرتون روبیامرزه،درست میگی خداحواسش بهمون هست،همش باخودم این جمله گرنگدارمن ان است که من میدانم ش ...

حق با شماست ...اما چکار کنم که یه وقتایی عجیب میشه زندگی ....و الان از اون موقع هایی که دوست دارم فقط زمان بره ، بدون من بره 

میدونم درس میگی،دقیقا حال اینروزای من همینه فقط میخام اینروزاسریع بگذره،هیییچ لذتی ازبزرگشدن پسرم نمیبرم، باورکن هرکی بچه رومیبینه دلش ضعف میکنه برای این بچه امامن همش درحال استرسم ،دلم میخادخیییلی زودبزرگبشه،عزیزم بچه داری؟

میدونم درس میگی،دقیقا حال اینروزای من همینه فقط میخام اینروزاسریع بگذره،هیییچ لذتی ازبزرگشدن پسرم نم ...

نه ، همسرم بچه دار نمیشه. و البته ما این موضوع از همه مخفی کردیم به همه گفتیم بچه نمیخوایم .

امیدوارم‌ امشب بچتو درآغوش بگیری و به خاطرش هزاربار خداراشکر کنی و وقتی خدای نکرده تب کرد مواظبش باشی اما نگرانیتو بدی دست خدا ، چون خدا بهترین نگهدارنده هاست .... از این به بعد وقتی دلت آشوب گرفت یادت باشه من برات دعا میکنم 

فدای توبشم ممنون عزیزم چقدرحرفات به دلم نشست،ازته دلم برات دعامیکنم خداوند یه فرزندسالم وصالح نصیبت کنه هروقت که خودش صلاح میدونه،عزیزم همین مشکل بچه دارنشدنتون هم حالتوبدترکرده،خودت شاغلی؟

فدای توبشم ممنون عزیزم چقدرحرفات به دلم نشست،ازته دلم برات دعامیکنم خداوند یه فرزندسالم وصالح نصیبت ...

رشتم هنره  و تدریس میکنم ، الان که تابستونه تعطیلم .. بچه دوست دارم اما همسرم خیلی بیشتر دوست دارم ، جالبه من قبل از ازدواج به همسرم گفتم اگه یه روز بچه دار نشیم چی و گفت برام مهم نیست .

چیزی که خیلی زیاد برام سخته غربته ...

عزیزم عشقتون پایدار،میدونی اینروزاکه تعطیل هم که شدی بیکاری زیادفکروخیال میکنی،نمیشه یه یک هفته بری پیش خونوادت،چندساعت باهم فاصله دارین؟راستی چندسالتونه اگه دوسداشتی بگو،من متولد۶٨هستم

من متولد ۶۴ هستم . ۱۰ ساعت فاصله دارم . خانواده شوهرم هم اینجا نیستن . باید تا اخر تیر خونمون جابه ج ...

عزیزم حق داری فککردم شایدخانواده همسرت پیشتونن،انشالله کارتون جوری پیشبره که بتونین منتقل بشین وبرین کنارخانوادتون،عزیزم یه سوال دارم واقعاشرمنده که ازت این سوالومیکنم بعدازاین مصیبت دوستداشتم ازکسی که چندین ساله منتظرباردارشدنه سوال کنم که اگ قرارباشه خدابهت بچه بده وبعدچندسال ازت بگیره ودوباره بچه دیگه ای بیاری... دوسداشتی بچه دارشی؟،یا ترجیح میدی هیچوقت بچه دارنشی،میدونم سوالم خیلی احمقانس ولی واقعیتشوبگو،خیلی دوسدارم نظرتوبدونم