2777
2789
نمیدونم والا .انشالله شما راضی باشی ازشون وبتونی زندگی کنی .خیلی سخته ادم مجبور به چیزی باشه ک دلش ن ...

واقعا دلم نميخاد و به زور اينجام 

اين ظلمه 

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من ازاول مستأجر بودم به بدبختی کمی پول پیش جور کردیم ولی اصلا سخت نیست جابجایی کلی تنوع میده به ...

چقد روحيت خوبه خوشبحالت

آره بابا بیخیال ...باورکن اثاث کشی دومی بچه م یکیش ۸ماهه بود اون یکی ۲سال ونیم من فقط ساعت ۵صبح تا ۹ ...

انشالله هممون ی روز خونه دار میشیم .خوشحالم ک انقدر روحیه داری کاش منم مث تو بودم

خدا نگذره ازاین جور ادما.پدرشوهر منم همینه ی تومن ازش درنمیاد بدتر تیغمون میزنه

نميدونم اين همه مال و منال ميخاد چمار يكي نيست بگه بدبهت تو بيست سال ديگه بيشتر زنده نميموني اون موقع كل دارايت مال پسرته

ولي ما اللن نياز داريم الان ارامش ميخايم

منم بدجور دلم گرفته بغض داره خفم میکنه.  دور از.  خانواده بایه بچه.  کوچیک حالا امشب ...

الهی بمیرم برات منم غریبم با دوتا بچه بخدا سر هر دوتاش تنها با شوهرم رفتم زایمان کردم مادرم تا میشنید و حرکت میکرد تا برسه من زایمانم تموم شده.هیچکدوم باهام نیومدن بخدا اصلا ی موجوداتی ان خونواده شوهرم عروس و ادم حساب نمیکنن تا میتونن سوار میشن

الهی بمیرم برات منم غریبم با دوتا بچه بخدا سر هر دوتاش تنها با شوهرم رفتم زایمان کردم مادرم تا میشنی ...

ايشالا همين بلاها سر دخترشون بياد بفهمن

انشالله هممون ی روز خونه دار میشیم .خوشحالم ک انقدر روحیه داری کاش منم مث تو بودم

حالا بگو پول پیش چند؟؟؟؟😄خنده ت میگیره ۱۵تومن 

یه پراید هم خریدیم😂

بایه دونه حلقه ازدواج طلا دارم😁

بی خیال دنیا دوروزه

حالا بگو پول پیش چند؟؟؟؟😄خنده ت میگیره ۱۵تومن  یه پراید هم خریدیم😂 بایه دونه حلقه ازدواج طل ...

ايشالا هروز خوشبهت تر از روز قبل بشي