2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دلم گرفته.خونه مادرشوهر اسایش ندارم ی خواهر شوهر دارم ک هفته ای س روز میاد میمونه و هربار گرما رو بهونه میکنه دم ب دیقه خونه ی منه بااینکه دوتا کولر خونه مادرشوهرم هست بخدا اصلا نمیفهمه ک منم ارامش میخام قرار تیس ک دم ب دیقه پلاس شی اینجا .ازبس پرروعه میفهمه ناراحت میشما ولی باز میاد موندم چجوری بگم من خوشم نمیاد هی را ب را بیای خونم من دوساله نرفتم خونش والا

از مستاجری میترسم وگرنه میرفتم خودمو خلاص میکردم خونه ک نیس انگار جهنمه فک کن هیچ حریم خصوصی ندارم هیچ چیزمو نمیتونم پنهون کنم از اینا بدترینش اینه خانوادم راه دورن و نمیتونن بیان ی روز خونم بمونن چون بااینا زندگی میکنم

منم دلم گرفته.خونه مادرشوهر اسایش ندارم ی خواهر شوهر دارم ک هفته ای س روز میاد میمونه و هربار گرما ر ...

مشكل منم خانواده شوهرمه

يكرماه داريم با اينا زندگي ميكنيم كه مستاجر طبقه بالا بره

حالا كه مستاجر رفته اينا تازه ميخان خونه رو تعمير كنن و چن ماه طول ميكشه

اينجا واقعا راحت نيستم تو يه اتاق زندگي ميكنيم

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
مشكل منم خانواده شوهرمه يكرماه داريم با اينا زندگي ميكنيم كه مستاجر طبقه بالا بره حالا كه مستاجر ر ...

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته.البته فرقی نداره چ طبقه بالا باشی چ تو ی اتاقشون درکل سخته زندگی خونه مادرشوهر

2825
2823
2791
2779
2792