2777
2789
ما مستاجریم بدون پشتوانه ....بخدا ترس نداره

بنظرتون من طلاهامو كه تنها سرمايه زندگيمونه بفروشم خونه اجاره كنم كه راحت باشم؟يا اشتباس

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
درکت میکنم عزیزم خیلی سخته.البته فرقی نداره چ طبقه بالا باشی چ تو ی اتاقشون درکل سخته زندگی خونه ماد ...

بدترين ضربه رو ما ميخوريم پير ميشيم كسيم قدر نميدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای زنداداش منم خونه مادرمه  دائم میگه برو خونشون ناراحت میشه  میگم بذارراحت باشههههه

والا خدا خیرت بده.من بدم نمیاد که بیان اما هرچیزی حد و اندازه داره بخدا درم باز مونده ی دم پلاسن اینجا استراحت ندارم.حالا یبارم ک رو نمیدم ب مادرشوهرم میره ب کل فامیل میگه عروسم قیافه میگیره برام.دیگه خبر ندارن دهنمو سرویس کردن روزی ده بار میان و میرن

خب آسایش که خیلی بهتره پولتون هم سرجاش می مونه اگه همسرت راضیه حتما جابجاشید

همسرم راضی نبود اما الان میبینه چجور شبا تا صبح توحیاط میشینم و گریه میکنم ب حال و روز خودم ک مریضم کردن .راضیه بریم اما انگار ی دیوار کشیدن جلوم همش میگم برم بعد میگم نه مستاجری سخته .موندم چیکار کنم 

خب آسایش که خیلی بهتره پولتون هم سرجاش می مونه اگه همسرت راضیه حتما جابجاشید

اخه مشكل من اينه شش ماه عروسي كردم اين شش ماه مستاجر بوديم 

اين طبقه بالا خونه خودمونه تصميم گرفتيم بيايم خونه خودمون ولي اين يك ماه كه باهاشون نزديك شدم واقعا ارامش ندارم 

يه جوراي نميشهه بدون اينكه رفته باشم بالا جمع كنم برم اجاره نشيني

اخه مشكل من اينه شش ماه عروسي كردم اين شش ماه مستاجر بوديم  اين طبقه بالا خونه خودمونه تصميم گ ...

حالا ک مستاجر بودی سخته یا نه؟چرا خواستی و راضی شدی ک بری خونه مادرشوهر؟

بنظرتون من طلاهامو كه تنها سرمايه زندگيمونه بفروشم خونه اجاره كنم كه راحت باشم؟يا اشتباس

ببین شما خودتون صلاح زندگیتونو میدونیدمن چی بگم؟

ببین واقعا اگه خیلی اذیت میشی بهش می ارزه ...

اگه میتونی سرکار یا کلاس بری که اونجا نباشی دائم خوبه

ولی اگه عذاب میکشی نمیارزه

ببین شما خودتون صلاح زندگیتونو میدونیدمن چی بگم؟ ببین واقعا اگه خیلی اذیت میشی بهش می ارزه ... اگه ...

منکه تنها حسن تواین خونه موندن جابجا نشدنمونه و گرنه چیزی جز ناراحتی و بدبختی نداشته برام همیشه سر این و اون دعوامه با شوهرم دختر بزرگم هشت سالشه اونم مریض شده بخدا

حالا ک مستاجر بودی سخته یا نه؟چرا خواستی و راضی شدی ک بری خونه مادرشوهر؟

شوهرم بيكارخ پول اجاره نداشتيم 

از اين ور پدر شوهرم ميليارده

شوهرمم از اين وضعيت راضي نيست ولي ميگه همينكه اينجا باشيم اجاره نميديم و پدرم كمكمون ميكنه 

والا خدا خیرت بده.من بدم نمیاد که بیان اما هرچیزی حد و اندازه داره بخدا درم باز مونده ی دم پلاسن این ...

باورکن میفهمم چی میگی به مادرم میگم گناه اون چیه شاید دلش میخواد یه لباس راحت بپوشه شاید آمادگی اومدن منو نداره

ولی اصرارررررر میگه شما باید هواشو داشته باشید میگم خب اگه خواست اون یه نفره بیاد باز زیر بار نمیره😣

شوهرم بيكارخ پول اجاره نداشتيم  از اين ور پدر شوهرم ميليارده شوهرمم از اين وضعيت راضي ني ...

پول واقعا ارامش زندگيمونو بهم زده 

شوهرم بيكارخ پول اجاره نداشتيم  از اين ور پدر شوهرم ميليارده شوهرمم از اين وضعيت راضي ني ...

نمیدونم والا .انشالله شما راضی باشی ازشون وبتونی زندگی کنی .خیلی سخته ادم مجبور به چیزی باشه ک دلش نخاد خدا کمکمون کنه

منکه تنها حسن تواین خونه موندن جابجا نشدنمونه و گرنه چیزی جز ناراحتی و بدبختی نداشته برام همیشه سر ا ...

حالا من ازاول مستأجر بودم به بدبختی کمی پول پیش جور کردیم ولی اصلا سخت نیست جابجایی کلی تنوع میده به زندگی 

کلی آدمهای مختلف میبینی 

چه جوری بگم؟ درکت نسبت به زندگی عوض میشه من دوسال یه جا می مونم دیگه دلم میخواد برم جای دیگه😄دوتا هم بچه کوچک دارم