2777
2789
ول کن عزیزم بشین! شوخی شوخی جدی میشه ها! 

نه شوخی نیست واقعا میخاستم طلاق بگیرم ولی طلاق گرفتن سخت تر از زندگی بود ،ترجیح دادم بمونمو بسازم

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقش خوبه؛ نماز خون هس؛ مهربونه؛ دست ودلبازه؛ اهل دود و سیگار ومشروب نیس؛ درآمدش خوبه؛ خونه ماشین ...

هنوز زیر سقف نرفتین از کجا میدونی اخلاقش خوبه؟

بعد اگه دست و دلباز بود که برا مهریه چک و چونه نمیزد

هنوز زیر سقف نرفتین از کجا میدونی اخلاقش خوبه؟ بعد اگه دست و دلباز بود که برا مهریه چک و چونه نمیزد

اینطور حدس زدم دیگه وگرنه شناخت کامل آدما که به این راحتیا نیس

اینطور حدس زدم دیگه وگرنه شناخت کامل آدما که به این راحتیا نیس

اره ولی چنبار باهم برین بیرون میفهمی ادم مهربون و با حوصله ای هست یا نه.

اره ولی چنبار باهم برین بیرون میفهمی ادم مهربون و با حوصله ای هست یا نه.

فعلا مشکل مهریه حل بشه بعد؛ آخه یکی از دوستام با یکی دوست بود و آخرش سر مهریه به تفاهم نرسیدن و تموم کردن؛ واسه من که خواستگاره ولی همش میگم بخواستم راضی بشه بعد و البته اگه راضی بشه

خوب زندگی شامل همه چی میشه دیگه

چرا خوب بزور میخوای بشه! در قسمت مهریه توافق ندارید از کنارش بگذر! اصطلاحا هم خدا رو میخوای هم خرما رو! 

حالا انشالله ک راه حل پیدا کنی! 

همین قدر بدون ک مهریه رو حق زن نمیدونه و احتمالش زیاده تو زندگی حقوق دیگه رو نادیده بگیره! مشاوره برو 

چرا خوب بزور میخوای بشه! در قسمت مهریه توافق ندارید از کنارش بگذر! اصطلاحا هم خدا رو میخوای هم خرما ...

دقیقا👍

هم مهریه رو حق نمیدونه و هم اول کاری تفاهم ندارن و دوطرف به زور میخان به خاسته شون برسن