2777
2789
۱۴ که قبول نمیکنم و فقط دنبال راهی هستم که دلش راضی بشه؛ بعضی از دخترا هم هستند که قبول میکنند و قبو ...

چرا میخای دلش راضی شه

میشه بگی چه چیزیش نظرتو جلب کرده؟حسناش چیه؟

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر خودمم ۱۴ تا خیلی کمه و بهم برخورد؛ گفت چندین سال هس کار کردم و همش مال دوتامون میشه دیگه و ماشی ...

من شوهرم خونه داشت فقط سه دنگ اصرار داشت ازدواج کنیم منم گفتم ثابت کن سه دنگ خونه یه هفته قبل از عقد رسمی بنام کردبعدم 110سکه و40مثقال طلا مهرم کرد این مال 8سال پیشه

تو را  من چشم در راه دارم
چرا میخای دلش راضی شه میشه بگی چه چیزیش نظرتو جلب کرده؟حسناش چیه؟

اخلاقش خوبه؛ نماز خون هس؛ مهربونه؛ دست ودلبازه؛ اهل دود و سیگار ومشروب نیس؛ درآمدش خوبه؛ خونه ماشین داره 

آره درسته؛ چون سر ۱۴ تا پافشاری کرد  خودمم شک کردم و میگم یعنی چرا ؟؟؟

ببين تو شك نداري كه ميخواي زندگي كني اصلا بگو ٣٠٠٠٠٠ تا ولي مثاثل اينكه اون شك داره ميخواد تا اخر باهات باشه

اخلاقش خوبه؛ نماز خون هس؛ مهربونه؛ دست ودلبازه؛ اهل دود و سیگار ومشروب نیس؛ درآمدش خوبه؛ خونه ماشین ...

یعنی تو ارزش نداری براش که بیشتر این برات مایه بزاره این کجاش دست ودلبازیه

زندگیت برا 14 سکه به باد نده هرچی داره براخودش داره دوست داره باید برات مایه بزاره نه چهار روز دیگه با70میلیون دکت کنه حواست باشه طرفت خیلی زرنگه

خودت را دست کم نگیر ولش کن ادم برا70میلیون زندگیش تباه نمیکنه

اصلا بخاطر پول نیس که عزیزم ؛ من خودم هم ماشین دارم وهم‌پس انداز؛ کلا با مهریه ۱۴ تا دلم راضی نمیشه و حس خوبی ندارم و همیشه هر چی را به اندازه معقول دوسدارم باشه و مهریه یکی از زن داداشم ۵۰۰ تاهس و بنظرم خیلی مسخره هس تا این حد و ۱۱۴ تا خدایی منصفانه هس ومعقول

اصلا بخاطر پول نیس که عزیزم ؛ من خودم هم ماشین دارم وهم‌پس انداز؛ کلا با مهریه ۱۴ تا دلم راضی نمیشه ...

بقول خودت پولش هیچی اما اینکه اینقد ارزشت میاره پایین باید یه فکری داشته باشی

بقول خودت پولش هیچی اما اینکه اینقد ارزشت میاره پایین باید یه فکری داشته باشی

شایدم قبول کرد نمیدونم ؛ اگه واقعا انتخابم کرده باشه واسه حرفم ارزش قایل میشه و نشه هم که دیگه هیچی🤔