2777
2789

در عوضش حق طلاق ازش بگیر حتما..

چون اگه یروز بخای جدا شی برا ۱۱۴ تا سکه چیزی حدوده۵۰ میلیون باید بدی ب دادگاه تا بتونی مهریه تو بگیری😒😒

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه کی داده کی گرفته

اگه این مرفو میزنه ینی اصلا اعتقاد نداره مهریه بده😊 

شوهره منم همینو میگفت و میگه..الان میگه من حاظرم ده برابر پول بدم ولی مهریه نه،چون پوله زوره ،اصلا مهریه رو قبوول نداره!!

درصورتی که میگن اگه زن بگیزی و نیت کنی هیچ وقت مهرشو ندی اون زن بهت حرومه حتی اگه عقد کنین

کی ازدواج کردید؟؟ موندم چرا پافشاری داره  حتما ۱۴ تا منم گفتم فقط وفقط ۱۱۴

۶سال پیش

اگه پافشاری میکنه شماهم قبول نکنید 

من مهریم ب پیشنهاد خودم بود ۱۴ تا سکه 

پدرشوهرم وقتی دید من مهریه رو کم گرفتم خودش ۳ دونگ خونه و زمین انداخت پشت قبالم

یه جوری حرف بزن ک اون مجبور شه کوتاه بیاد! 

بگو اگر واقعا از پس مهریه بر نمیاد اقدام نکنید خیلی بهتر از اینه ک از قبل تعیین تکلیف کنید اونم برای چیزی ک سفارش شده باید توسط خود دختر تعیین بشه! اما شما بخودتون اجازه دادید تعیین تکلیف کنید! حداقل میذاشتید من نظرمو بگم بعد اگر بهتون نمیخورد میرفتید! 

کلا کوتاه نیا 14 تا هیچی نیست! 

یعنی چی؟

یعنی حق طلاق

حق خروج از کشور

حق تحصیل و اشتغال

و نصف اموالی که با تو بدست میاره

شروط ضمن عقد بلا عزل

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
حق طلاق که اکثرا بد میدونند؛ خدا نکنه طلاق🤔

اره عزیزم خدانکنه.

اصلا کسی ازدواج نمیکنه به نیت این که روزی جدا شه،ولی خب بعضی وقتا ادم ب بن بست میخورخ و هیچ راهه پس و پیشی نداره چون دادگاها خیلی سخت میگیرن و تنها راهش همینه که حق طلاق داشته باشی..اگه طرفت قبول کرد معملومه خیلی دوست داره ولی اگه قبول نکنه ینی از خودش مطمعن نیست و همین طور از شما...

یه مقدار اطلاعاتت از زندگی مشترک کمه یا شایدم رویاییه،

تاپیکایی که راجب مهریه و طلاقه رو بخون،ببین چه قدر سخت میگیره قانونه ایران،و اخرین راهش اینه که مهریه رو ببخشی و طلاق بگیری.

راه دیگش اینه خونوادت صددر صد پشتت باشن که بتونی حق و حقوقتو کامل بگیری و شوهرتم کمتر میتونه بامبول کنه

میگه کی داده کی گرفته

ببین اصلا کوتاه نیا! 

بگو باشه بقول شما کی داده کی گرفته! 1400 تا! 😁 

شوخی کردم باهاش دهن ب دهن نشو و جواب منفی بده! 

سری بعد هم هر کس خواست راجع ب مهریه صحبت کنه بگو با خونوادم صحبت کنید! 

پسرا میان تو اتاق با دختر ب توافق میرسن مخشو میزننبعد خونوادده دختر مخالفت میکنن میندازه گردن بابای دختزه ک بابات نذاشت بابات اذیت کرد! بگو کلا با پدرم یا بزرگترا صحبت کنن! 

یه جوری حرف بزن ک اون مجبور شه کوتاه بیاد!  بگو اگر واقعا از پس مهریه بر نمیاد اقدام نکنید خیل ...

بنظر خودمم ۱۴ تا خیلی کمه و بهم برخورد؛ گفت چندین سال هس کار کردم و همش مال دوتامون میشه دیگه و ماشین خونه و درآمد؛ گفتم ربطی نداره و من ۱۱۴ تا کمتر قبول نمیکنم