2777
2789
۱۴ تارو که داره بده

مهم داشتن  یا نداشتن نیست

شوهره منم مهریه م کمه راحت میتونه بده ولی میگه مهریه پوله زوره مگه جنس خریدم که مهریه بدم،یا میگه مگه چه قدر تو این چندسال ازت کار کشیدم که باید مهریه بهت بدم..خلاصه وقتی یه زندگی از هم بخاد بپاشه چه یه قرون چه صد قرون  به زور میدن،مخصوصا که قبول نداشته باشن این مهریه رو

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=95764693]ببین اصلا کوتاه نیا!  بگو باشه بقول شما کی داده کی گرفته! 1400 تا! 😁  شوخی کردم باهاش د چی کنم به ۱۱۴ تا راضی بشه؟؟ روش خاصی داره؟ خانوادمم بگند ۱۱۴ اما قبول نکرد چی؟

ببين يكي از فاميلاي ما تازه پسره مريض بود ام اس داشت گوش كن ببين زن از اول كوتاه بياد چه بلايي سرش مياد دوستم نبود سنتي رفت جلو دختره با بيماريش كنار اومد با ١٤ تا سكه همينطور گفت چادر سر كن گفت باشه گفت بايد خونه مامان باشي گفت باشه الان دختره شده مترسكه دست پسره هرچي ميگه بايد دختره فقط اطاعت كنه مثلا ميگه رنگ مانتو فلان بايد همون رنگ باشه چرا چون از اول خودش و بي اراده و ضعيف نشون داد

اینجوریام نیست

چرا گلم همینجوریه.

من میخاستم مهریه بزارم اجرا برا۵۰ تا سکه گفتن باید۲۰ تومن حدودا بدم ب دادگاه

۱۳ تومنم ب وکیل ،دیدم یک قرونم ندارن بی خیال شدم😕

و به خاطره یه سری سخت گیریای دیگه مجبور شدم سازش کنم حالا حالاها😕 چون دیدم تو راهروهای دادگاه جونم درمیره

بنظر خودمم ۱۴ تا خیلی کمه و بهم برخورد؛ گفت چندین سال هس کار کردم و همش مال دوتامون میشه دیگه و ماشی ...

اصلا اصلا گول حرفاشونو نخور! 

عزیزم شوهر منم اومد خواستگاریم گفت 14 تا اما ما گفتیم نه مخالفیم 110 تا! روز تعیین مهریه گفت باشه 110 تا من از خانم بهتر هیچ جایی پیدا نمیکنم دیگه! 😍 فقط 14 عندالمطالبه کرد بقیه عندالاستطاعه! ک تازه من الان پشیمونم میگم کاش عندالمطالبه بود همش! 

عزیزم پسر اگر بخوادتت بحث نمیکنه! تو هم نگفتی 2018 تا سکه تو هم در حد معقول و شانیت خودت گفتی! اون حق نداره تعیین تکلیف کنه! نمیخواد بره جای دیگه! 

بعدم زندگی ک با بحث مهریه شروع بشه خیلی بد میشه خیلی! 

ببين يكي از فاميلاي ما تازه پسره مريض بود ام اس داشت گوش كن ببين زن از اول كوتاه بياد چه بلايي سرش م ...

آره درسته؛ چون سر ۱۴ تا پافشاری کرد  خودمم شک کردم و میگم یعنی چرا ؟؟؟

چرا گلم همینجوریه. من میخاستم مهریه بزارم اجرا برا۵۰ تا سکه گفتن باید۲۰ تومن حدودا بدم ب دادگاه ۱۳ ...

منم الان مهرمو گذاشتم اجرا, ولی ۱۸۰۰ گرفتن, مهریه خودم ۷۰۰ تاس ولی گفتن ۱۱۰ تا میشه منم همونو گذاشتم اجرا

برا وکیلم فقط دوتا ۴۰ تمن برا مشاوره دادم دیگه نگرفتم خودم رفتم سراغش

[QUOTE=95764693]ببین اصلا کوتاه نیا!  بگو باشه بقول شما کی داده کی گرفته! 1400 تا! 😁  شوخ ...

فک کنم خودت از پسره خوشت اومده! اما واقعیت اینه ک من ب دلم ننشست! 

اگر قبول نکرد بذار بره! مهریه باید از رو علاقه باشه! اون همون 14 تارو هم بخاطر عشق و علاقه نمیده اگر ب خودش بود! 

اصلا اصلا گول حرفاشونو نخور!  عزیزم شوهر منم اومد خواستگاریم گفت 14 تا اما ما گفتیم نه مخالفیم ...

ای کاش اصلا بیشتر میگفتم ؛ من گفتم حد معقول باشه بهتره و که اونم ایشون فعلا مخالفند

آره درسته؛ چون سر ۱۴ تا پافشاری کرد  خودمم شک کردم و میگم یعنی چرا ؟؟؟

به نظر من کلا قییدتو بزن 

معلومه ازین ادماییه که حرف حرفه خودشه..

اونایی که صد در صط عاظق زنشون بودنو همه چیو قبول کردن اخرش چی شدن که حالا این چی بشه که همش داره نه میاره