2777
2789
عنوان

وابستکی

71 بازدید | 12 پست

خدایی دیگه دارم هنگ میکنم از دست مادرشوهرم هست۶ شدم همش میخاد کاری کنه دختر۱۱ماهم ازمن دوربشه 

دخترمم براش گریه نیکنه جون میبرش بیرون دورش نیزنه خسته شدم از دست هردوشون فردا ک دخترم بزرگ بشه من چجوری باید تربیتش کنم دیگه خانم هرجا دلش میخاد بره باید دختر منم ببره الان که کوچیکه نمیتونه ولی فردا ک بزرگ شد نیبرش واقعا فکر میکنم اون شده نادرش

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بايد از همين نوزادي و كودكي بچه ت شروع كني به محبت و عشق دادن به فرزندت اعتمادش رو جلب كني باهاش بازي كني اگر كاري به صلاحش نيست با مهرباني دورش كني و.... بچه ها محبت و صداقت رو خيلي خوب ميشناسن و سمتش ميرن قطعا تو مادرشي و نزديك تر از هركس بهش شك نكن

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
شما بايد از همين نوزادي و كودكي بچه ت شروع كني به محبت و عشق دادن به فرزندت اعتمادش رو جلب كني باهاش ...

بامنم خوبه ولی ی هفاس اونو میبینه گریه میکنه ک بره بغلش و ببرش بیرون دور بزنه خودمم نمیتونم برم

اصلا گوش نمیده بابا بچم بغل شوهرمم نمیره😭😭

محبتتو ب بچت بیشتر کن.

یه سره پیش خودت باشه .شبا بغل دستت بخابون. خلاصه بچه با محبت خو میگیره .شاید مادر شوهرت محبتش بهش بیشتره.

توام خب ببرش بیرون ببر گردش. 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
محبتتو ب بچت بیشتر کن. یه سره پیش خودت باشه .شبا بغل دستت بخابون. خلاصه بچه با محبت خو میگیره .شاید ...

نمیتونم برم بیرون شیر خودمم میخوره پیش خودم میخابه ولی وابسته اون شده

اتفاقا منم باردارم و خیلی نگران این مساله. چون با مادرشوهرم یچا هستم. رفتم مشاوره که چیکار کنم مادرشوهرم  جای من رو نگیره . برگشت خیلی واضح گفت مادروره بارداری داره. دوره شیردهی داره . اگر بتونی تو این چندین ماه رفتار درست و برخورد درست با بچه داشته باشی هیچ وقت بچه تو رو ول نمیکنه. البته هنوز امتحان نکردم چون هنوز به دنیا نیومده. ولی تو از الان امتحان کن. برو مشاوره تا دیر نشده اوضاع رو درست کنی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اتفاقا منم باردارم و خیلی نگران این مساله. چون با مادرشوهرم یچا هستم. رفتم مشاوره که چیکار کنم مادرش ...

عزیزم درسته بچه الان خم وابسته من هست ولی خوب چون اون بیرون میبرش و باهاش مهربونه وابستش شده

چرا نکته مثبتشو نمیبینی .بزار مادرشوهرت بچه نگهداری کنه بیرون ببره تو برا خودت استراحت کن تفریح کن بیردن برو. درضمن ایشون مادربزرگشه به هیچ عنوان عادت بد یا تربیت بد ک بچه رو نمیده چون اگه طرز تربیتش اشتباه بود شما زن پسرشون نمیشدین .بهترین شرایط فراهمه برات چرا همش بشینی بچه داری کنی .

اگر تو رو بیشتر از اون  دوست داره چه عیب داره. مادربزرگشه. ولی باید برا مادرشدهرت قوانین بزاری و شوهرت باید همکاری و از جانب خورش بگه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰