2777
2789
عنوان

اسکراب و..

7435 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان اسکراب برای پوست چرب چی پیشنهاد میدین قیمتشم مناسب باشه

تونر و ابرسان و فوم و اینا کسی استفاده میکنه چه تاثیری داره رو پوست ممنون میشم راهنماییم کنید❤

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبرسان aven 

اسکراب ویشی 1×3 ( ولی نمیدونم برای پوست چرب هم مناسب یا نه ) بپرسید از داروخانه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اسکراب فقط و فقط سفیداب تونر هم سنیره خوبه

اره واقعا سفیداب عالیه

تونر چیه فقط اسمشو شنیدم تا حالا استفاده نکردم!

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
اسکراب همون لایه برداره؟ 

یه جورایی مثل همونه فقط اسکراب دونه های ریز داره که سلولای مرده پوست رو برمیداره

آبرسان aven  اسکراب ویشی 1×3 ( ولی نمیدونم برای پوست چرب هم مناسب یا نه ) بپرسید از داروخانه

مرسی گلم ابرسان چه تاثیری داره؟

مرسی گلم ابرسان چه تاثیری داره؟

من پوستم خشک ؛  وقتی پوستمو میشورم ، صورتم یه حالت کشیدگی و خشکی  پیدا میکنه ،  آب رسان ، اون آب مورد نیاز و ظاهری رو تامین میکنه

(( البته من الان دارم از مرطوب کننده ش استفاده میکنم ، ولی چون بیس محصولات اون  آب ،  سریع جذب پوست میشه و نمیماسه ))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
یه جورایی مثل همونه فقط اسکراب دونه های ریز داره که سلولای مرده پوست رو برمیداره

من این روش امتحان کردم عالی جواب میده و ماهی ی بار این کار کن. 1 قاشق پودر باقالی و دو قاشق خامه و ی قاشق آبلیمو ویک قاشق زردچوبه رو مخلوط کن و بزار روصورتت. یک لایه بردار قویه و بعدش 20 دیقه بزار بمونه و بشور و بعدش ماسک ماست و نشاسته بزار تا لیفت بشه صورتت و در آخر اسپری گلاب... گلاب خودش یک تونر طبیعیه 

اره واقعا سفیداب عالیه تونر چیه فقط اسمشو شنیدم تا حالا استفاده نکردم!

عزیزم میخوای پوستت کمتر جوش بزنه و دیرتر پیر بشه باید هر شب روتین پوست رو انجام بدی

۱ اگه ارایش داری ارایش رو با میسیلار یا شیرپاکن یا دستمال مرطوب پاک کن و با اب صورتت رو بشور

۲ با شوینده مناسب پوستت صورتت رو بشور

۳ زدن تونر (برای اینکه پی اچ پوست نرمال شه و بقایای ارایش از عمق پوست پاک شه)

۴ زدن سرم دلخواه مثه سرم ضد لک روشن کننده ویتامین سی (این قسمت جز اصلی روتین نیست و میشه حذف شه)

۵ در اخر مروطوب کننده یا ابرسان و کرم دور چشم

اگه ارایش نداشته باشی قسمت اول حذف میشه

❤❤❤

اللهم صل الله محمد و ال محمد
من پوستم خشک ؛  وقتی پوستمو میشورم ، صورتم یه حالت کشیدگی و خشکی  پیدا میکنه ،  آب رس ...

اها مرسی گلم برا پوست چربم داره🤔

من این روش امتحان کردم عالی جواب میده و ماهی ی بار این کار کن. 1 قاشق پودر باقالی و دو قاشق خامه و ی ...

خیلی هم عالی مرسی مهربون❤👌

عزیزم میخوای پوستت کمتر جوش بزنه و دیرتر پیر بشه باید هر شب روتین پوست رو انجام بدی ۱ اگه ارایش دار ...

مرسی گلم واقعا به پوستم میرسم ولی جوش میزنم و جاشون میمونه تو اینستا چنتا پیج دیدم که تونر و ابرسان استفاده میکنن کنجکاو شدم بخرم ولی خیلی گرون شده همه چیزایه ارایشی بیشتر سعی میکنم با میوه و ماسکای خونگی صورتمو بهتر کنم

مرسی گلم واقعا به پوستم میرسم ولی جوش میزنم و جاشون میمونه تو اینستا چنتا پیج دیدم که تونر و ابرسان ...

گلاب یه تونر طبیعیه میتونی ازش استفاده کنی

ابرسان های ایرانی زیاد گرون نیستن از اونا بخر

اللهم صل الله محمد و ال محمد