_roza مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 عنوان اسکراب و.. | مشاهده متن کامل بحث + 7435 بازدید | 24 پست سلام عزیزان اسکراب برای پوست چرب چی پیشنهاد میدین قیمتشم مناسب باشهتونر و ابرسان و فوم و اینا کسی استفاده میکنه چه تاثیری داره رو پوست ممنون میشم راهنماییم کنید❤ تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان) 1398/04/11 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میرمرجان عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 377 اسکراب فقط و فقط سفیداب تونر هم سنیره خوبه چجوری باید استفاده کرد از سفیداب؟ چندروز در هفته؟
مارراااااااااااااان عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 714 چجوری باید استفاده کرد از سفیداب؟ چندروز در هفته؟ سفیداب رو بزار داخل اب یا گلاب تا نرم بشه بعد با دستت کمی پودرش کن بزن به پوست با دستت رو پوست ماساژ بدههفته ای یه بار نهایت دوبار اللهم صل الله محمد و ال محمد
میرمرجان عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 377 سفیداب رو بزار داخل اب یا گلاب تا نرم بشه بعد با دستت کمی پودرش کن بزن به پوست با دستت رو پوست ماساژ ... چه جالب چقدر رو پوست بمونه؟
مارراااااااااااااان عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 714 چه جالب چقدر رو پوست بمونه؟ من دو سه دیقه رو پوستم با دست میکشم بعد میشورم انقد پوست نرم میشه اللهم صل الله محمد و ال محمد
میرمرجان عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 377 من دو سه دیقه رو پوستم با دست میکشم بعد میشورم انقد پوست نرم میشه مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم؟جای لک و اینارو میبره؟
مارراااااااااااااان عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 714 مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم؟جای لک و اینارو میبره؟ فک کنم به مرور ببره اللهم صل الله محمد و ال محمد
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 گلاب یه تونر طبیعیه میتونی ازش استفاده کنی ابرسان های ایرانی زیاد گرون نیستن از اونا بخر مرسی عزیزم❤ تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
دریاا_بانو عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1030 دوستان من برای اسکراب خیلی تحقیق کردم. یه مطلب خوب هم پیدا کردم که بهترین اسکراب و لایه بردارهای صورت و معرفی کرده. لینکش و میذارم اگر دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه این بود آدرسش:https://bigsearch.ir/3r7c ❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچکس نمیتواند جمعش کند🌟❤
_roza مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 دوستان من برای اسکراب خیلی تحقیق کردم. یه مطلب خوب هم پیدا کردم که بهترین اسکراب و لایه بردارهای صو ... مرسی عزیزم تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
miralam عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 54 عزیزم میخوای پوستت کمتر جوش بزنه و دیرتر پیر بشه باید هر شب روتین پوست رو انجام بدی ۱ اگه ارایش دار ... بهترین سرم ویتامین سی ضدلک چیه؟