2777
2789
عنوان

یه مشورت

52 بازدید | 7 پست

کسب رو میشناسین که سال آخر درسش باشه و کنکور خوب نخونده باشه . و بخواد برای سال بعد بخونه . و موفق شده باشه . رتبه ی خوبی اورده باشه . آخه داداشم سال دوازدهمیه خودش دوس داره یه سال برای کنکور بخونه و دندون قبول شه ولی اطرافیان همش بهش میگن تو نمیتونی و یه سال عمرت هدر میره . از این حرفا . من خیلی بهش امید میدم . ولی خواستم از شما بپرسم . کسی رو نیشناسید که موفق شده باشه .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم چه ربطی داری هرکس تلاش کنه و استعداد داشته باشه به خواستش میرسه چیزی نیست که وایه همه یه نتیجه بدهانگاری بپرسی کسی میشناسین امروز حال نداشته باشه بره سفر فرداش بره رسیده باشه؟؟

اتفاقا خیلیا هستن از اول درسخون نبودن یهو به خودشون اومدن و تلاش کردن 

میتونه چرا نتونه فقط باید مصمم باشه و جا نزنه چون سختی های خودشو داره 

سغی کنید از موسسه های مشاوره کنکور کمک بگیرید

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

من کسیو میشناسم که یازده سال پشت کنکور بود به امید پزشکی امسال دیگه ول کرد

کس دیگه ای رو هم میشناسم که چهار سال پشت کنکور بود بلاخره پزشکی قبول شد 

کسی رو میشناسم که سال اول شهر خوبی قبول نمیشد یه سال موند تهران دندان قبول شد 

ولی این شناختنا واسه داداش تو راه حل نمیشه

چون همه چی اول به فرد(منظورم همت و تلاش بی وقفه و هوش و... است) بستگی داره بعدم به تمام شرایطش...

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭