mahpishonix مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 816 عنوان عاشقانه 123 بازدید | 19 پست سلام سلامبچه هامتن یا جمله عاشقانه بلدید ب منم بگین ؟ میخام واسه شوهرم بفرستم واسه اولین بار عکس العملشم میگم براتون الان سرکارههرچی جمله عاشقانه بلدین رو کنین هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش ❤ 1398/04/11 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22315 و چشم های تو همان کافه ی دنجی است که که قهوه هایش حرف ندارد خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
mahpishonix مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 816 و چشم های تو همان کافه ی دنجی است که که قهوه هایش حرف ندارد قشنگ بود ❤متن طولانی بلد نیستی عزیزم؟ هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش ❤
vestabanoo عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1868 یاد تو حس قشنگیست که در دل دارمچ تو باشی چه نباشی نگهش میدارم❤️
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22315 آخرچه کند با دل من علم پزشکی!وقتی که به دیدار تو بسته ضربانم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22315 همین که تو هرصبح هرخیال منی حال هر روز من خوب است خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
mahpishonix مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 816 یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چ تو باشی چه نباشی نگهش میدارم❤️ اینم قشنگه 😍ولی ی متن طولانی میخام بفرستم دنبال میگردم چیز خوب پیدا نمیشه دلم میخاد ببینم چی جوابمو میده :( هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش ❤
mahpishonix مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 816 آخرچه کند با دل من علم پزشکی! وقتی که به دیدار تو بسته ضربانم خیلی خوبه تو متن طولانی سه چهار خطی بلد نیستی؟ هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش ❤
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22315 میخواهمت که خواستنی تر از هرکسی خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
vestabanoo عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1868 اینم قشنگه 😍 ولی ی متن طولانی میخام بفرستم دنبال میگردم چیز خوب پیدا نمیشه دلم میخاد ببینم چی جواب ... از من میشنوی کوتاه واس مردا بهتره 😁 حوصله چیز طولانی ندارن کوتاه و آسون در حد درکشون 😝
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22315 حس بودنت قشنگ ترین حس دنیاستوکه باشیهر روز را....نه!هرثانیه راعشق است خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22315 کاش میشد بجای فصل امتحانات فصل آغوش یار هم داشتیمآنوقت خردادشهریوردیهمه را مردود میشدم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
mahpishonix مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 816 از من میشنوی کوتاه واس مردا بهتره 😁 حوصله چیز طولانی ندارن کوتاه و آسون در حد درکشون 😝 ن اخه میگم اولین ابراز احساسمه دلم میخاد بترکونم 😅زندگی خیلی بدبختی سرمون اورد داستانمون طولانیه ولی خب الان عاشقش شدم اون یه هفته پیش یهویی گفت دوسم داره نمیدونم الان چ متنی هست ک طولانی باشه و باب دلم باشه واسش بفرستم اونم حس منو بفهمه هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش ❤
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22315 عشق همان عطری است که از تو برشانه ام می ماند عطر نیستی که پریدن بدانی تو را از من بشویند آب میروم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22315 تورا دوست دارم بی آنکه بدانم تو ضرورت منی آب را مینوشی هوا را میبلعی نمیفهمی جیره بندی چه مکافاتی ست تنها در نبود تو بود که فهمیدم دوست داشتن تو مایه ی حیات من است خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤