mahpishonix مدیر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 816 عنوان عاشقانه | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست سلام سلامبچه هامتن یا جمله عاشقانه بلدید ب منم بگین ؟ میخام واسه شوهرم بفرستم واسه اولین بار عکس العملشم میگم براتون الان سرکارههرچی جمله عاشقانه بلدین رو کنین هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش ❤ 1398/04/11 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahpishonix مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 816 تورا دوست دارم بی آنکه بدانم تو ضرورت منی آب را مینوشی هوا را میبلعی نمیفهمی جیره بندی چه مکافاتی ست ... زحمت کشیدی نیلوفرجان 😍 هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش ❤
vestabanoo عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1868 ن اخه میگم اولین ابراز احساسمه دلم میخاد بترکونم 😅 زندگی خیلی بدبختی سرمون اورد داستانمون طولانیه ... آخی الهیتو نت سرچ کن یا تو تلگ کانالای عاشقانه سرچ کن حتمن پیدا میکنی😊
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22319 زحمت کشیدی نیلوفرجان 😍 خواهش میکنم گلم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
mahpishonix مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 816 بیا بگو چی گفت بهت چن بار زنگ زد برنداشتم ی ساعت بعد دیدم کلیدو چرخوند اومد تو خونه با بهت نگام کرد بعدش اومد جلو ...دیگع دیگع 😅😅😅 هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش ❤