faez1373 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 231 عنوان ماهی خوشمزه 158 بازدید | 14 پست خانما شما قبل از سرخ کردن ماهی رو تو چه موادی میزارین 1398/04/11 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha89 عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 6868 آبلیمو. ادویه مخصوص ماهی. نمک .فلفل. پودر سیر با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
مامان۱کوچولو عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 7228 من توی سیر، پیاز، زردچوبه، یکم دارچین، آبلیمو، زعفرونبعد تو کره سرخ میکنم خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
یسنا٩٨ عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 2334 من اب غوره اب لیمو نمک فلفل زعفرون اگه روش اب گوجه بریزی بوش کلا از بین میبره و یکم روغن زیتون نیم ساعت میمونه یا میزارم فر یا تو روغن سرخ سرخش میکنم برشته شه به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26537 روغن زیتون نمک دارچین زنجبیل فلفل زردچوبه بعدم وقتی کانل سرخ شد نصف فنجون زعفرون آب شده میریزم درشو میزارم عالی میشهگاهی هم فقط نمک و کباب میکنمگاهی هم با آرد سوخاری و تخم مرغ سرخ میکنمبا رب گوجه هم خوشمزه میشه
jokerrr عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 9777 میشه ارد نزنم فقط ابلیمو تنها؟ آره روغن کاملا داغ کن بعد سرخ کن
تذال عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 10594 میشه ارد نزنم فقط ابلیمو تنها؟ عزیز اول بزارش تو آبلیمو و پیاز خورد شدع بعد بزارش تو آرد و نمک و فلفل و ادویه طعم خوبی به خودش میگیره دانش آموخته طب سنتی🥰
noheart عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2949 بستگی داره چه ماهی باشه؟ شمال یا جنوب؟ در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
کامیار96 عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 353 من سالمون میسرخم فقط تو روغن خالی بدون هیچ پودری خیلی عالی میشه خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه دیگه هیچی ازت نمیخوام