2777
2789
عنوان

ازمون msrt

2060 بازدید | 8 پست

بچه ها کی یا اینجا مدرک msrt گرفتن؟ سخته؟ چجوری بخونم براش؟ کلاس برم یا خودم بخونم؟ منابع هم اگه می دونین بهم بگین. ممنون 

سطح زبانمم متوسطه. 

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟

کتاب تافل لانگمن با ترجمه و تافل کیت رو بگیر قبول میشی من با همین دوتا ۵۲ گرفتم. نرمه قبولیمون ۵۰ بود زبانمم افتضاح بود

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
کتاب تافل لانگمن با ترجمه و تافل کیت رو بگیر قبول میشی من با همین دوتا ۵۲ گرفتم. نرمه قبولیمون ۵۰ بو ...

ای جاااان.. امیدوار شدم. حجم شون زیاده؟ چند وقت طول میکشه خوندنشون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جاااان.. امیدوار شدم. حجم شون زیاده؟ چند وقت طول میکشه خوندنشون؟ 

والا اگر خوب بخوای بخونی یکی دوماه. من یک ماه خوندم. قبلش ۵ بار رد شدم اما این دوتارو خوندم قبول شدم

والا اگر خوب بخوای بخونی یکی دوماه. من یک ماه خوندم. قبلش ۵ بار رد شدم اما این دوتارو خوندم قبول شدم

مرسی عزیزم... خیلی لطف کردی  

مرسی عزیزم... خیلی لطف کردی    

خواهش میکنم موفق باشی. حتما با ترجمه رو بگیری چون قوائد رو ترجمه کرده راحت یاد میگیری. از هر دو کتاب هم تست ها م متن های تکراری میاد

چه مدت و چند ساعت خوندی؟؟ سطح زبان در حد دبیرستان بود یا کمتر؟

سطح زبان معمولی. من والا از رو ساعت نمیخونم مثلا میگم این کتابو تو مدت یک ماه باید تموم کنم حالا اون روزی ۲ ساعت یا ۸ ساعت بستگی به خودت داره. زبان تخصصیم خوب بود اما عمومی در حد همون پیش دانشگاهی

کتاب تافل لانگمن با ترجمه و تافل کیت رو بگیر قبول میشی من با همین دوتا ۵۲ گرفتم. نرمه قبولیمون ۵۰ بو ...

سلام میشه درخواست دوستی مو قبول کنی ؟ من به کمکتون احتیاج دارم . میخوام آزمون msrt بدم .. باید تا قبل آزمون جامع دکتری مدرک رو تحویل بدم .. زبانم افتضاح هست ..