minahoseinzadeh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1836 عنوان چرا?؟?؟?؟?؟??؟ 88 بازدید | 7 پست ¯\_(ツ)_/¯دو روز خانم ها اینجور تاپیک یه آقا که خیلی زیرکانه بایه داستان از خود ساخته که کاملا مشخص هدف نهایی چی هست رو دنبال میکنند. ( ͡° ʖ̯ ͡°) لطفا به این لینک سربزنید لینک 1398/04/11 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسنات_۱۳۹۶ عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 15116 ها اون که تو پربازدید هس میگی قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن
minahoseinzadeh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1836 ها اون که تو پربازدید هس میگی بله☹️ لطفا به این لینک سربزنید لینک
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 چی؟ من چرا نمی دونم؟ چی از زیر دستم در رفته؟ خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
minahoseinzadeh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1836 ها اون که تو پربازدید هس میگی آخه تا کی باید ادامه داشته باشه او داستان قدیمی شنگول و منگول حبه انگور گرگی که خودش به شکل بره درمیاره😑 لطفا به این لینک سربزنید لینک
minahoseinzadeh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1836 چی؟ من چرا نمی دونم؟ چی از زیر دستم در رفته؟ بابه داستان اول تا آخر هزارتا دروغ سرهم کرده بعضی خانم ها مثل همیشه قبول زحمت کردن کاراکترهای فیلم نامه رو به گردن گرفتن میخوان ریشه یابی کنند استارتر الان چیکار کنه🧐 لطفا به این لینک سربزنید لینک
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 بابه داستان اول تا آخر هزارتا دروغ سرهم کرده بعضی خانم ها مثل همیشه قبول زحمت کردن کاراکترهای فیلم ن ... اسم کاربرش چیه؟ خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
minahoseinzadeh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1836 اسم کاربرش چیه؟ نمیدونم اگر میدونستم زودتر این تاپیک میزدم چون تموم شد همون تاپیک که عنوان نوشته بود دمن آقا هستم یه مشکلی برام پیش اومده راهنمایی میخوام لطفا به این لینک سربزنید لینک