شمیم_66 مدیر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5152 عنوان شپش😥😥😥 | مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 52 پست خواهرشوهرم و دختر ۵ ساله ش توی موهاشون شپش داشتن و ما ۳ بار رفتیم خونشون بار سوم گفتن که شپش هاشون ریشه کن کردنمنم ۲ تا دخمل گلی دارم با موهای خیلی بلندکلی از دستشون حرص خوردم و از دیروز مشغول کارای پیشگیرانه هستم😥😥😥😥 آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!! 1398/04/11 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم_66 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5152 الهی شکر توفکرت بودم مواظب گل دخترات باش مرسی عزیزم سلامت باشی😍😍😍 آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
نخودلوبیا عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 959 ی استکان اسپند بریز دوتا استکان اب بزار خوب بجوشه رنگ سیاه ک شد ک تمام مزه شو پس داد اسپری کن ب موها ... سلام ببخشید من دخترم و پسرم هم شپش گرفتیم.امروز تمام تخم هاشو بیرون کشیدم. شامپو شپش گرفتم زدم سرشون. حالا اسفند جواب میده؟ ؟؟؟
ماماندخترام عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 3474 سلام ببخشید من دخترم و پسرم هم شپش گرفتیم.امروز تمام تخم هاشو بیرون کشیدم. شامپو شپش گرفتم زدم سرشون ... اره اسفند و بجوشون بعد تو ابش حنا خیس کن بزن شب تا صبح باشه همه میمیرند خفه میشن خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
نخودلوبیا عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 959 اره اسفند و بجوشون بعد تو ابش حنا خیس کن بزن شب تا صبح باشه همه میمیرند خفه میشن ممنونم
seseya عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1963 از قبل خبر نداشتم که شپش دارن وگرنه نمیرفتم اگه میخای از شرشون راحت بشین تا یک هفته روز دوبار سه دست باتاید سرتونو واب تقریبا داغ بشورین لباساتونو تو آب داغ بجوشونین همشونو چک کنین مخصوصا درزا و دور کش شلوارا
seseya عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1963 سلام ببخشید من دخترم و پسرم هم شپش گرفتیم.امروز تمام تخم هاشو بیرون کشیدم. شامپو شپش گرفتم زدم سرشون ... فقط تاید
شمیم_66 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5152 اگه میخای از شرشون راحت بشین تا یک هفته روز دوبار سه دست باتاید سرتونو واب تقریبا داغ بشورین لباساتو ... مرسی عزیزم شکر خدا بچه هام اصلا شپش نگرفتن آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
robina_roz عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 642 برای از بین بردن رشک و شپش من ی پیج خیلی خوب میشناسم که کارشون حرفه ای و تضمینه. چون خودم ازشون نتیجه گرفتم بهتون معرفی میکنم https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp