2777
2789
عنوان

درمورد تیروئید

177 بازدید | 24 پست

سلامدوستان خوب هستید کسی میدونه کسی کعه تیروئیدش پرکارباشه ممکنه تاثیر رو باردارنشدن بزاره

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بارباردارشدم و سقط شد ممکنه میگم الان باردارنمیشم از پرکاریشونه کسی تا حالا پرکاربود رفته دکتر عادیشون کرده و باردارشده

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

کم کارو میدونم تاثیر داره رو باردار نشدن اما پرکارو نه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

من امروز دکتر بودم بهم دارو داد گفت تایک ماه بنظرتون البته  اول خدا بعد بنده خدا بنظرتون باردارمیشم اگه عادی شدن خوب شدن

بله تاثیر داره

اجی اگه دارو تیروئیداستفاده کنم و خوب شد باردارمیشم

بله عزیزم اگه مشکل دیگه ای نباشه حتما باردار میشی😍

نه چیزی دیگه بهم نگفت اخه من یبار باردارشدم سقط شد

پس حتما خیلی زود باردار میشی عزیزم😍

مرسی از امید دادنت مرسی انشاالله به حق حسین ابن علی انشاالله باردارشم 😍