2821
2789
واقعااخه میگن تا ده روز درد داری موقع بلندشدن درد داری سوزش داری

بابا الکی میگن میخان با طبیعی دهنت رو ببخشید سرویس کنن محل نزار بهشون

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

من سز کردم . وای از درد بعد از عمل 😫 وقتی میخوایی اولین بار راه بری. من ساعت ده شب راه رفتم خیلی درد داشتم. بهم گفتن هر چی راه بری بهتر میشی ‌ تا صبح چهار بار راه رفتم😁

وقتی هم مرخص شدم تا چهار پنج روز دراز کشیدن رو تخت و بلند شدن از صندلی بران دردآور بود ولی میشد تحمل کرد‌ .سر یک هفته کا‌ملا خوب بودم

💕 دنیام دخترمه 💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من طبیعی راصی نیستم دستگاه تناسلی و از دست دادم همشم عفونت و قارچ و.. دارم اصلا راصی نیستم هم شکمم ب ...

طبیعی زایمان کردید؟؟؟

چرا زشت بشه؟؟؟

بعد از ۶هفته ک‌برمیگرده ب حالت قبل از نظرظاهری

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

من ده ساعت بعد از عمل رفتم آن ای سی یو و تا یه هفته پیش بچم بودم.از دکترم و همان خیلی راضی ام ولی ایشالا می‌خوام بعدی رو طبیعی بیارم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بابا الکی میگن میخان با طبیعی دهنت رو ببخشید سرویس کنن محل نزار بهشون

😆😆😆واقعا چرا انقد ک میترسونن ادمو هی میگن طبیعی خوبه طبیعی بعدش بلند میشی سزلرین تازه درد داری بعدش

واقعااخه میگن تا ده روز درد داری موقع بلندشدن درد داری سوزش داری

آره حقیقت داره مخصوصا موقعی که سرفه میکنی با اینکه با دستت شکمت رو گرفتی ولی باز درد رو کامل از شکمت حس میکنی تا ۱۰ الی ۱۵ روز طول میکشه

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
آره حقیقت داره مخصوصا موقعی که سرفه میکنی با اینکه با دستت شکمت رو گرفتی ولی باز درد رو کامل از شکمت ...

اخه گفتی من حالت تهوع داشتم .  بعد بالا اوردم فکرکردم بخیه هام پارشد ترسیده بودم داد میزدم پارشد بیخه هام. مامانم پرید توی اتاق گفت چت  مگه به این راحتی.  الان یادش میفتم خندم میگیره. 

چرا بعدی و طبیعی

چون اطرافم هرکی طبیعی بوده راضیه.خودمم دوست دارم تجریش کنم.مامانم میگه همین که بچه میاد همه دردات میره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
2824
2823
2791
2779
2792