سلام.دیگه نا امید شدم انگار قرار نیست خدا به ما بچه بده.به این فکر میکنم که سنم دیگه خیلی بالا رفته وقتی حساب میکنم مامانم وقتی تو سن من بود داشت آخرین بچشو به دنیا میاورد اونم با فاصله ده سال از بچه قبلیش.اما من هنوز حتی یکی هم ندارم خیلی احساس پیری بهم دست داده فکر میکنم خیلی عقب موندم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۳۰سالمه.۸سال اقدامم.۴تا سقط داشتم.همه اطرافیانم یجوری پشت هم باردار شدن و زاییدن که تو گینس ثبت کردن😂.انگار عقب افتاده بودن از بقیه.منم واقعا بچه دوست دارم ولی دردسر بچه کوچیکا رو که دیدم ته دلم خیلی خوشحالم بچه ندارم😁.یه دوران افسردگی و حالتای بدی داشتم دوساله خیلی راحت کنار اومدم.به این فکر میکنم شاید خدا دلش نمیخواد من تو دردسر بیافتم
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
دلت میخواد یه دختر مثل من داشته باشی واسه خاطره دوست پسرش توی روت وایسه دوست پسرشم ولش کنه یه دختره مثل من یعنی اوج بدبختی به این فک کنی بچه دارنشدن زیادم بد نیست
مشکل از شماس؟ یا همسر؟ چکارایی کردین؟ خیلی سخته عزیزم حتما برات دعا میکنم
سخت ترش اینه که هیچ کدوممون مشکل خاصی نداشتیم اگه بدونی مشکلی هس حداقل میری دنبال حلش امید داری که وقتی مشکل حل بشه حتما بچه دار میشی ولی وقتی مشکلی نیس دیگه هیچ انگیزه ای هم نیس