2777
2789
عنوان

سالگرد عقد

114 بازدید | 6 پست

امسال سالگرد عقدمه میخوام ی نامه عاشقانه برای همسرم بنویسم.ایده ای ندارین؟؟؟کمکم کنید

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

باید بشینی یه قلم کاغذ بزاری جلوت و به همسرت فکرکنی نامه کامل میشه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
باید بشینی یه قلم کاغذ بزاری جلوت و به همسرت فکرکنی نامه کامل میشه

انقد براش نوشتم انداختم تو جیب و کیفش دیگ چیزی ب ذهنم نمیاد. ایده دیگ ای ندارین؟

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد براش نوشتم انداختم تو جیب و کیفش دیگ چیزی ب ذهنم نمیاد. ایده دیگ ای ندارین؟

احساستو جایگاهشو تو زندگیت براش بنویس اینکه وقتی نگاش میکنی چه حسی داری از اولین باری ک حس کردی عاشقشی

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

شوهرم واسه من عکس ی عروس دوماد کارتونیو پرینت گرفته بود تو عکس اول اسمامونو نوشت و یه نامه کوچولو😍😎

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

بنویس براش:

سلام هدیه خوب خدا

عزیزترینم....

وقتی خدا تورو وارد زندگیم کرد ثابت کرد ک چقدر میتونه مهربون باشه ک چون تویی رو بهم داد.

خوب من...

نمیدونی داشتن تو چقدر خوبه و من چقدر خوشبختم ک تورو دارم...

دنیای من....

زندگی میگذره ولی  با وجود تو زیباتر و جذاب تر میگذره...

نفس من....

لبخندت لبخند ب لبهام میاره وجودت حس زندگی بهم میده....

عشق من...

همیشه برای من بمون...