2777
2789
عنوان

سالگرد عقد

114 بازدید | 6 پست

امسال سالگرد عقدمه میخوام ی نامه عاشقانه برای همسرم بنویسم.ایده ای ندارین؟؟؟کمکم کنید

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

باید بشینی یه قلم کاغذ بزاری جلوت و به همسرت فکرکنی نامه کامل میشه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
باید بشینی یه قلم کاغذ بزاری جلوت و به همسرت فکرکنی نامه کامل میشه

انقد براش نوشتم انداختم تو جیب و کیفش دیگ چیزی ب ذهنم نمیاد. ایده دیگ ای ندارین؟

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انقد براش نوشتم انداختم تو جیب و کیفش دیگ چیزی ب ذهنم نمیاد. ایده دیگ ای ندارین؟

احساستو جایگاهشو تو زندگیت براش بنویس اینکه وقتی نگاش میکنی چه حسی داری از اولین باری ک حس کردی عاشقشی

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

شوهرم واسه من عکس ی عروس دوماد کارتونیو پرینت گرفته بود تو عکس اول اسمامونو نوشت و یه نامه کوچولو😍😎

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

بنویس براش:

سلام هدیه خوب خدا

عزیزترینم....

وقتی خدا تورو وارد زندگیم کرد ثابت کرد ک چقدر میتونه مهربون باشه ک چون تویی رو بهم داد.

خوب من...

نمیدونی داشتن تو چقدر خوبه و من چقدر خوشبختم ک تورو دارم...

دنیای من....

زندگی میگذره ولی  با وجود تو زیباتر و جذاب تر میگذره...

نفس من....

لبخندت لبخند ب لبهام میاره وجودت حس زندگی بهم میده....

عشق من...

همیشه برای من بمون...