همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
ما کلا تو خانوادمون اسمی به نام شال و روسری نداریم😂😂😂هر کسیم بیاد خونمون چه جوون چه پیر بدون شال و روسری هستیم خوشگل ترین تیپو میزنیم دیگه چه برسه جلو پدر شوهر
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
مادرشوهر و خواهرشوهرمن تو خونه خودشونم روسری ازسرشون جدانمیکنن
آدم ها فکر میکنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد... اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!
برا ما هم عادیه اونوقت باید بیام جلو پدر شوهر معذب باشم پدرشوهر عین پدر خود ادمه من فک میکنم ببین چق ...
واقعا نمیدونم یعنی چی اخه من شبا که میرم خونه نامزدم با تاپ و شلوارک میام جلو بابای نامزدم
اره بخدا همین مونده خونشون با چادر بشینم شوهرم میگه راحت باش میگم چجوری حرفای باباتو بشنوم پس
من باشم میگم شماام جای بابای منی مگه ادم جلو باباش روسری سر میکنه بعدم بگو هرکی صلاح زندگی خودشو خودش میدونه هم منت گذاشتی که مثل بابات میدونیش هم اینکه خعلی محترمانه میگی دخالت نکن
خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
آدم ها فکر میکنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد... اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!