2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 37 پست
واقعا؟؟؟؟ من تاپ و شلوارک نخواستم من کلا راحت نیستم خونشون

اره مثل بابای خودمه دقیقااااا

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
کلا همه تو فامیل همینجورین 

خب برا ما اینجوری نیس براشما حتما ی چیز جا افتادس 

اینا متی خوانواده مذهبی هم نیستن

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مثل بابای خودمه دقیقااااا

خوش ب حالت من خیلی معذبم تازه خونشون خیلی گرمه کولرشون زیاد خنک نمیکنه من برم اونجا ابپز میشم فک کن دیگ با مانتو بشینم مادرشوهرم میگ ادم مگ با مانتو میشینه میگم خب چیکار کنم

خوش ب حالت من خیلی معذبم تازه خونشون خیلی گرمه کولرشون زیاد خنک نمیکنه من برم اونجا ابپز میشم فک کن ...

اخی عزیزم تو این گرماااا خب شوهرت هیچی نمیگه؟

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
پس تو هم مثل اون. روسری نذار دیگه. حلال خدا رو هم حروم میکنن. لباس پوشیده بپوش. یعنی واقعا منظورش ای ...

نظر نداره ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنن خدایی بدشو نگم چشم پاکه ولی اصلا دلیلشو متوجه نمیشم

به نظرم این درخواست پدر شوهرت غیر طبیعیه 

البته بعضی سنتی های قدیمی اینجور فکر می کردن 

وقتی خدا گفته پدر شوهر محرمه دیگه ما که نمی تونیم 

مسلمون تر از پیغمبر بشیم و کاتولیک تر از پاپ 

یاد اون خاطره افتادم که شنیدم بعضی از حاجی های 

خشکه مقدس در ایام احرام بستن گفته بودن مگه میشه 

فقط دو تکه احرام بپوشیم و بس ؟ یعنی  شورت و در بیاریم؟

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
به نظرم این درخواست پدر شوهرت غیر طبیعیه   البته بعضی سنتی های قدیمی اینجور فکر می کردن&n ...

اینا تو دوران قدیم موندن حتی یه روز حرفشو زدم گفتم این کارا چیه وقتی پدرشوهر محرمه گفت من دوس دارم حتی اگه دخترم داشتم باید جلو من روسری میزاشت گفتم وااا گفت الان اگه خواهرم جلو من روسریشو برداره ناراحت میشم گفتم این حرفا چیه خب محرمه دیگ عریبه نیس ک گفت غریبه برداره ناراحت نمیشم گفتم بروبابا میخره کردین خودتونو