2777
2789

تو یه تاپیک بودم یه خانومه گفته بود شبا گوشی شوهرش برمی‌داره جواب دوستای شوهرش میده یا تو اینیستا لایک و کامنت میذاره 

بنظرتون کارش خیانت هست یا نه؟ 

میگفت شوهرم خبر داره 

اگه خبر داره چرا هیچی به زنش نمیگه آیا بی غیرتی نیس؟ 

برای حاجت دلم صلوات بفرستین دوستان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طرف شوهرش جواب میده

منو شوهرم اینستا مشترک داریم همه فکر میکنن خودشه جواب میده

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

گفت از طرف شوهرش داره جواب میده و هیچکس متوجه نمیشه زنشه که داره پیام میده

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
آره دیگه از طرف شوهرش  ولي کلا خیانت نیس؟

وقتی همسرش خبر داره چه خیانتی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

وا 😐 ینی از حرفای دوستانه ی اونا خبر داره که جواب میده؟؟

چه کار مضخرفی.

انگار دوسته من پیام احوال پرسی بده شوهرم ج بده😐مگه احوال اونو پرسیده😒

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
آره دیگه از طرف شوهرش  ولي کلا خیانت نیس؟

اگه شوهرش در جریانه و مشکلی نداره نه چه خیانتی 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄