2789
عنوان

پسرم.

103 بازدید | 19 پست

باید به پسر دو ماهه ام قطره استامینوفن بدم هر چهارساعت، اگه توخواب که دهنش بازه بدم قورت میده، آخه اگه بیدارش کنم به خاطر واکسنی که زده گریه شدید میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من شنیدم میگن نباید تو خواب شربت داده خدایی نکرده ممکنه بچه خفه بشه؛ یعنی چهارساعت یه سره خواب ...

نه یه سره خواب نیست همش گریه های وحشتناک میکنه، به زور خوابوندمش ساعت شیشو نیم باید قطره بدم

هیچی پس باز باید بیدارش کنم

سینه‌ت رو بذار دهنش یکم هوشیار بشه بعد استامینوفن بده، به پهلو باشه که تو حلقش نپره، البته اگه تب دا ...

تب نداره، من مگم چهارساعت بدم شاید درد داره که گریه میکنه دردش آروم بشه

تب نداره، من مگم چهارساعت بدم شاید درد داره که گریه میکنه دردش آروم بشه

دردی نداره، اگه دست به پاش نزنی، تازه بچه دو ماهه که خیلی فعالیت نداره تا جای واکسن درد بگیره، خواب باعث بهتر عمل کردن سیستم دفاعی بدنش میشه، فقط لباساش رو کم کن، بذار چند ساعت بخوابه، عصبی نشه، فقط مرتب تبش رو چک کن ، دیدی داره بالا میره استامینوفن بده ، یه دستمال مرطوب هم رو شکمش بذار، من بعد از واکسن هر وقت تبش بالا میرفت قطره میدادم نه هر ۴ ساعت، روز اول هر شش ساعت کافیه

دردی نداره، اگه دست به پاش نزنی، تازه بچه دو ماهه که خیلی فعالیت نداره تا جای واکسن درد بگیره، خواب ...

ممنونم، تو خواب همش نق میزنه، تکون تکون میخوره یه دفه جیغ میزنه گریه میکنه، آروم و قرار نداره، ممنون از راهنماییتون

دردی نداره، اگه دست به پاش نزنی، تازه بچه دو ماهه که خیلی فعالیت نداره تا جای واکسن درد بگیره، خواب ...

متاسفانه تب سنج ندارم، یعنی نمیدونستم چه مدلی بخرم که درست نشون بده