2789
عنوان

بارداری

85 بازدید | 16 پست

ایا ویتامین بدن کم باشه بچه رشد نمیکنه چون من هنوز ازمایش کل ندادم تو هفته پنجمم دکترم گفت سونو از تو دو هفته دیگه بیارم واسش اخه خالع شوهرم بخاطر کمبود ویتامین کم خونیش بچش رشد نکرد من الان ترس گرفتم چ کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید ازمایش پیش ازبارداری انجام میدادی حالا که انجام ندادی باید الان حتما انجام بدی

اخه غیر منتظره شد بعدش لک و خون ریزی ندارم که ولی میوع سبزیجاتم و مایعاتم خوبه میخورم

تا هفته 16بارداری فقط فولیک اسید1باید بخوری. ازداروخانه تهییه کن.  بعد از هفته ی16مولتی ویتامین ...

اها ممنونم اونو ک ی ی ماه قبل بارداری خوردم و قطع کردم دوباره بعد ۲۰روز ک فهمیدم باردارم دوباره میخورم الان دو هفتع ای هست میخورم هر شب دوزش ۱

رشد جنین از هفته ی30مهمه برای وزن گیری ویتامین اون موقع نیازه. 

پس یعنی دکتر الکی گفته رشد نداشته بخاطر ویتامین شایدم از کم خونیش میشه.میگن کروموزم ها مشکل داشته باشن رشد نمیکنه

پس یعنی دکتر الکی گفته رشد نداشته بخاطر ویتامین شایدم از کم خونیش میشه.میگن کروموزم ها مشکل داشته با ...

من تخصصی نمیدونم گلم.  اما میدونم فولیک اسید توی3ماه اول بارداری خیلی مهمه برای رشد مغز جنین. و...