2777
2789
عنوان

بچتون پیش مادر شوهر میزارین؟

3051 بازدید | 107 پست

سلام من طبقه بالای مادر شوهرم میشینیم 

بچم پایین خوابش میبره ور میدارم میبرم با خودم با  صبحی برداشتم برم با عصبانیت مادرش ورداشت گفت کجا میبری خوابِ 

منم برداشتم اومدم .

یعنی چی خب بچه ۳ ماهه ام و نمیشه بزارم اونجا که انقدرم سر خانوادش با شوهرم دعوام شده گفته دیگه به من نگو 😐😐

شما باشین میزارین میرین؟

خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله،مشکلی ندارم و بارها پیش اومده که خونه مادرشوهرم خوابش برده و بعد که بیدار شده اومدم بچه رو بردم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نه اگه دست خودم باشه نمیزارم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

کاش من بگیرن بچمو

خوشبحالت 

من کلا مادرم بچه هامو نگه داشت

چرا مادرشوهر من از این حرفا نمیگه.

مونده رو دلم یبار نگهشون داره

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
الان میگی . من پیش هیچ کی نمیتونم بزارم اروم و قرار ندارم

ن گلم من نظرم با شما فرق میکنه مطمئنم ک میزارم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡