2777
2789
عنوان

کمک

91 بازدید | 18 پست

سلام این تاپیک رو بخونین نظر بدین بخدا بس فکر کردم خسته شدم 

چند وقت پیش برای مصاحبه جایی رفتم یه نفراقا اومد جلو سلام علیک کرد ویکم حرف زد رفت بعد چند دقیقه اومد بازم صحبت کرد اخرش شماره خواست منم تو رو دربایسی شماره دادم بعد مصاحبه اومد صحبت کرد بدون هیچ خجالتی گفت از من خوشش اومده و خواستگاری کرد شماره خونه خواست تا با خانواده صحبت کنه منم ازاشون چندتا سوال کردم وگفتم شهرشون دوره و خیلی معیارا رو ندارن ولی ایشون خیلی اصرار کرد خلاصه صحبت ما تموم شد من رفتم خونه هر پنج دقیقه ده دقیقه زنگ می زدن یا پایام می دادن که من عاشقت شدم و این حرفا من به مادرم موضوع رو گفتم فرداش تماس گرفتن از مادرم اجازه خواستن یه مدت برای اشنایی با من بیرون برن همراه یه بزرگتر  مادرم گفت باید با پدر دخترم صحبت کنی به پدرمم اطلاع داد و به اقای خواستگار گفتن برن با پدرم صحبت کنن ایشون قبول نکردن من واقعا نمی تونم همچین مدل عشقی رو باور کنم چون دختر خیلی خیلی زیبای نیستم خیلی عادی هستم و این که ایشون همش میگن از من خوششون اومده ولی با پدرم صحبت نکردن

فک کنم یه جای کارش میلنگیده 

والا باید قبول میکرد با پدرت صحبت کنه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

ازاشون که پرسیدم میگن الان با پدرتون صحبت نمی کنم بعدا و همش اصرار دارن دوباره منو ببینن من واقعا هیچ حسی به ایشون ندارم ولی نمی خوام الکی ردشدن کنم نمی دونم چکار کنم ادم محترمی هستن ولی من واقعا نمی دونم چی بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم ی جای کار قطعا میلنگه'!

خب دلیلش چیه ک نمیخاد صحبت کنه؟ 

ازش بخاه رک جواب این سوالو بده و گرنه ارتباط معنی نداره 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

بنظر منم ی جای کار قطعا میلنگه'! خب دلیلش چیه ک نمیخاد صحبت کنه؟  ازش بخاه رک جواب این سوالو ...

منم همین رو گفتم میگه روم نمیشه اول به یه شناختی برسیم من باپدرتون صحبت کنم واقعا اجازه پدرم برام مهمه 

منم همین رو گفتم میگه روم نمیشه اول به یه شناختی برسیم من باپدرتون صحبت کنم واقعا اجازه پدرم برام مه ...

قانعش کن...بگو با پدرم هم صرف حفظ احترام‌بزرگتر و یه ملاقات سادست...

بنظر من پافشاریش برای ندیدن پدرتون یکم بوداره...مخصوصا ک شما هم اصلا نمیشناسبش و هیچ شناختی روش نداری 

قانعش کن...بگو با پدرم هم صرف حفظ احترام‌بزرگتر و یه ملاقات سادست... بنظر من پافشاریش برای ندیدن پد ...

ساکن استان ما نیستن و بعداز چند روز می خوان برگردن شهرشون واقعا هم هم عجله دارن همه کاراشون رو باهم می خوان انجام بدن خیلی هم اصرار می کنن من از کجا برم تحقیق درباره اشون وقتی نمیشناسم 

پس چرا انقدر سریع به مادرم زنگ زد صحبت کرد باهاش 

نمیدونم عزیزم

شاید فکر کرده مردا جنس همو بهتر میشناسن و نخواسته پیش پدرتون بره

ولی به نظرم اگه میخوای باهاش ادامه بدی شرط بذار که حتما اول با پدرتون صحبت کنن

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
نمیدونم عزیزم  شاید فکر کرده مردا جنس همو بهتر میشناسن و نخواسته پیش پدرتون بره ولی به ...

حسی بهش ندارم الان شرط بذارم فکر می کنه همه چیز تموم شده اس واقعا دوس ندارم از این سر نقشه ایران برم سمت قرینه اش اعتماد کردن خیلی سخته و تازه چطور ادمی که یه بار بیشتر ندیدم بشناسم 

حسی بهش ندارم الان شرط بذارم فکر می کنه همه چیز تموم شده اس واقعا دوس ندارم از این سر نقشه ایران برم ...

خوب عزیزم اگه واقعا میبینی شرایطشو نمیپسندی چرا خیلی قاطع جواب منفی نمیدی؟

نمی خوام بدون دلیل موجه جواب رد بدم فردا نفرینم کنه بدبخت بشم 

نه بابا نفرین الکی که اثری نداره

نگران نباش 

مگه میشه همینجور ندیده و نشناخته آدم کسی رو بیاره تو زندگیش

ساکن استان ما نیستن و بعداز چند روز می خوان برگردن شهرشون واقعا هم هم عجله دارن همه کاراشون رو باهم ...

خب ازدواج و شناخت هول هولی ک نمیشه 

بره شهرشون!

بعدا میرین تحقیق...نمیشه با ی بار ملاقات ک زیر ی سقف رفت