2777
2789
عنوان

دعوای شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 55 پست
سعی کن با ادم ها سازگار باشی. به مرور اونها هم سازگاز می شن. منم اوایل با مادرشوهرم مشکل داشتم اما ب ...

عزیزم  شما خیلی یه طرفه به قاضی میری

من درمقابل سوهرم خیلی وقتا و خیلی جاها کوتاه اومدم و خیلی سختیا بخاطرس تحمل کردم و اینکه انتظار دارم حداقل نازمو بکشه ک البتع اونم جون مقصر صذ درصد بوده زندگی فامتری نیست

ازش خاسته بودم بک جایی رو نره گفته بود باشه پنج بار بدون اینکه به من بگه رفت و من میفهمم ک میره هردفعه بعدش با ارامش بهش گفتم خوشم نمیاد میری اونحا گفت باسه ببخشید و راست میگی ولی دگ نمیرم باز تکرارش کرد

جدیدا دوسه باره میره اونجا و گوشیشو خاموش میکنه من نفهمم چندروز پیش تاخاموش کرد رفتم اونجا ببینم اونحاس یانه ماشینشو دیدم برگشتم بهش گفتم انکارکرد گفتم دیدم ماشینتو گفت کعذرت میخام اذیتت کردم دیشب دوبارره این حرکتو زد و من اصلا دک خودمو کنترل نکردم و بنظرم خق با من بوده حایی ک بهتون میگم شوهرم میره نمیخام بگم کجاست ولی یجورایی ربط به گذشتش داره و من صلاح نمیدونم بره 

همش به کنار من شوهرم به چیز کوچیک بهم بگه یا بدونم با کاری مخالفه خودم انجامش میدم یکاری دوروز قبل براش کردم بدون اینکه بگم بهش چون میدونستم حساسه وقتی فهمید با اینکه بی نهایت خجالتیه جلوی مامانم بغلم کرد بوسم کرد کاش اونم این خوبیای منو میدید سکت چیزای ک نباید نمیرفت

وقتی با مامانت نمی سازی و با مادرشوهرت هم همین طور، کلاهتو قاضی کن، شاید خودت راهو داری بد میری

شایدم بقیه بدن 

من مامانم قرصای اعصاب قوی مصرف میکنه هیچکسم باهاش خوب نبیت چون بداخلاقه

شماهم یعی کن جای قضاوت دیگران زندگی خودتو درست کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  شما خیلی یه طرفه به قاضی میری من درمقابل سوهرم خیلی وقتا و خیلی جاها کوتاه اومدم و خیلی ...

عزیزم فقط اینو بدون، آدما عوض نمیشن. تا ابد هم نمی تونی کشیکشو بکشی. فکر کنی ازدواج کنی جاهایی که دوست نداری نمیره. روشتو عوض کن

وقتی با مامانت نمی سازی و با مادرشوهرت هم همین طور، کلاهتو قاضی کن، شاید خودت راهو داری بد میری

درمورد مادرشوهرمم خانوم محترم

من میرم خونشون غذا داغ میکنه میزاره حلوی من

این به کنار بعد مراسم عقد من سکه هایی ک مال خودم بود برام کادو دادن رو برد خونشون نمیداذ شوهرم برام بیاره بعدش  ک شوهرم اورد خونمون مادرشوهرم زنگ زد اره تو گوش پسرمو پر کردی گفتم بخدا ک اصلا من درجریانش نبودم ک همچین داستانی بوده پسرتون خودش خاسته اینکارو بکنه

بعدم همرو بردم گذاشتم خونشون اومدم دادم دست خاهرشوهرم تو نرفتم اصلا

به محض برگشتم توخونه زنگ زده به من میکه دزدین صد تومن از پولا کمه😑فکرکن صدتومن😑جشن عقدی ک بابام برام کرفت نزدیک ۱۰۰میلیون براش اب خورد صدتومن واقعا پوله:/درصورتی ک من اصلا سکه هارو باز نکرده بودم ک ببینم جیه و اینا همونشب ک شوهرم اورد دعوا راه انداخت منم صبح زودش هفت صبح بردم دادم بهشون

شایدم بقیه بدن  من مامانم قرصای اعصاب قوی مصرف میکنه هیچکسم باهاش خوب نبیت چون بداخلاقه شماهم ...

وقتی مطلبی را تاپیک می کنی یعنی بیاد در مورد من نظر بدید. ببین چقدر روحیه حساسی و شکننده ای داری، من که با شما جنگ نداشتم. نه مادرتم و نه مادرشوهرت. گام اول در هر رابطه بالا بردن یک سری آستانه هاست. چون ۱۰ ساله ازدواج کردم خواهرانه بهت می گم. اونایی هم که تاپیک میزنن که با خانواده شوهرت فلام وبهمان کن، کارشون درست نیست. 

عزیزم فقط اینو بدون، آدما عوض نمیشن. تا ابد هم نمی تونی کشیکشو بکشی. فکر کنی ازدواج کنی جاهایی که دو ...

علت رفتنشو دیشب فهمیدم بهم گفت بخاطر همینم باهاش دعوام شدیدترشد 

باتوجه به چیزی ک شنیدم دگ نمیره

درمورد مادرشوهرمم خانوم محترم من میرم خونشون غذا داغ میکنه میزاره حلوی من این به کنار بعد مراسم عق ...

توی زندگیت تصمیم بگیر، اگر قراره با شوهرت زندگی کنی باید حانوادشو بپذیری، تازه اول راهی. انقد موضوعات پیش میاد. نباید حساس باشی. سریع موضع بگیری. آرامشتو حفظ کن.چون فکر جدا کردن همسرت از خانوداه اش فرض محاله. و اگه اینطوری بخوای جلو بری کسی که داغون میشه تویی. این راهو رفتم و برگشتم که دارم بهت می گم

اصلا سر موضوعات بحث برانگیز که می دونی خانوادشو تحریک می کنه حرف نزن. مدام هم ایراد خانواده شو به شوهرت نگو. شاید اول چیزی نگه ولی کم کم آستانه اش تموم می شه. و حرمتی بینتون نمی مونه

اصلا سر موضوعات بحث برانگیز که می دونی خانوادشو تحریک می کنه حرف نزن. مدام هم ایراد خانواده شو به شو ...

هیچی نمیگم پیش شوهرم خودش میبینه داره چی بگم بهش

ممنون بابت راهنماییات