2777
2789
عنوان

پری اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 38 پست
من مامانم۶سال نشده بچه دار.الان۵تا بچه داره

جانم.. خدا حفظتون کنه. پس شما ممکنه به مامانتونم رفتع باشین.. الان دقیقا چند ماهه اقدامین؟ هشت ماه با سقط منظورتونه؟ 

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
اره داده.. عدداش بد نیست.. عالی انچنانی هم نیست.. نرماله

منم نرمال بود شوهرم...مادرشوهرم همیشه میگه هروقت پریود تموم کردی همون شبش اقدام کنید...یک روز درمیان جلو برید....یا دوروز یکبار....میگه زمان میبره بینم کی اسپرم ب تخمک برسه و حامله بشید..رحم ها متفاوتن...بعضیا زود میشن بعضیا دیر

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانم.. خدا حفظتون کنه. پس شما ممکنه به مامانتونم رفتع باشین.. الان دقیقا چند ماهه اقدامین؟ هشت ماه ب ...

ن فدات مامانم فیبروم داشت ک حامله نمیشد و عمل کرد.....من پارسال اقدام ب بارداری کردم بعد از ٨ماه حامله شدم...برج١١سقط کردم...دوباره الان برج٢شروع کردم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
منم نرمال بود شوهرم...مادرشوهرم همیشه میگه هروقت پریود تموم کردی همون شبش اقدام کنید...یک روز درمیان ...

مامان منم همینو میگه.. رحم ها متفاوتن! تمام دور و بریام زودی شدن

ن فدات مامانم فیبروم داشت ک حامله نمیشد و عمل کرد.....من پارسال اقدام ب بارداری کردم بعد از ٨ماه حام ...

خیلی باید نزدیکی داشت‌؟؟؟ 

خیلی باید نزدیکی داشت‌؟؟؟ 

من از روزی ک پاک میشم از پربود...یک روز درمیان تا پریود بعدیم میرم خخخخخ

من از روزی ک پاک میشم از پربود...یک روز درمیان تا پریود بعدیم میرم خخخخخ

باریکلااا😂.. مرسی عزیزم انشالله خدا دل هر دومون رو شاد کنه.. تو دعاهات یاد منم باش