2777
2789
عنوان

پری اومد

178 بازدید | 38 پست

این ماه اولین بار لتروزل خوردم و امپول اچ سی جی هم زدم.. با دو روز تاخیر پری اومد.. وای نگم که چه حال وحشتناکی داشتم. نمیدونم ایا این ماه هم داروهامو مصرف کنم یا بیخیال شم. کسی مثل من بوده آیا بهم دلداری بده

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد

عزیزم من ۶ ماه لتروزل خوردم بعد حامله شدم.....اخرشم قلبش تشکیل نشد.....قرار نیس با بار اول جواب بگیرن همه.الانم٣ماهه دارم میخورم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۶ ماه لتروزل خوردم بعد حامله شدم.....اخرشم قلبش تشکیل نشد.....قرار نیس با بار اول جواب بگیر ...

واقعا؟ الهی چه کشیدین!! مرسی از دلگرمیت عزیزم. دست خودم نیست. انگار میخوام بمیرم

من شوهرم مشکل خاصی نداشت.خودمم ی ذره فولیکولام کوچیک بودن.شوهرم۴ماه قرص ویتامین ایی...سی....زینک پلاس.الکارنیتین دادم بهش خورد.خودمم ۶ماه لتروزل باردارشدم....من ٨ماه اقدام کردم ماه٨گرفت.ولی نموند

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
واقعا؟ الهی چه کشیدین!! مرسی از دلگرمیت عزیزم. دست خودم نیست. انگار میخوام بمیرم

من ایقد غصه خوردم ک نگو...الانم ٣ماهه فعلا نشدم

من شوهرم مشکل خاصی نداشت.خودمم ی ذره فولیکولام کوچیک بودن.شوهرم۴ماه قرص ویتامین ایی...سی....زینک پلا ...

امپول هم میزدین؟ منم ماه های قبل همین داروها رو به شوهرمم داد ولی اثر نکرد.. ی وقتایی احساس میکنم خدا اصلا صدامو نمیشنوه.. الان بازم دارین لتروزل میخورین؟ مصرف طولانیش ضرر نداره؟ 

من ایقد غصه خوردم ک نگو...الانم ٣ماهه فعلا نشدم

وای خدا.. چه حالی دارین😢😢😢 باز حداقل خوشحال باشین باردار شدین مطمینا بازم میشین.. من میترسم هیچ وقت نشم

امپول هم میزدین؟ منم ماه های قبل همین داروها رو به شوهرمم داد ولی اثر نکرد.. ی وقتایی احساس میکنم خد ...

ی بار بیشتر امپول نزدم...چون خودش تخمکم ازاد میشد...ببین اب منی مرد باید٨٠روز طول بکشه تا تغییر کنه....پس بایک ماه فکر نکن جواب میگیری...باید شوهرت۴ ماه داروهارو بخوره....من ک میخورم عوارضشو نمیدونم

وای خدا.. چه حالی دارین😢😢😢 باز حداقل خوشحال باشین باردار شدین مطمینا بازم میشین.. من میترسم هیچ و ...

من ماه اخر دیگه تصمیم گرفتم برم عکس رنگی بگیرم ک حامله شدم....واقعا نمیدونم مشکل از چیه

یعنی نمیشد با بار اول بشم؟ 😢😢 خیلی ناامیدم

به نظر من اگه بتونی بهش فکر نکنی  زود میشی بسپار به خدا و بگو هر چی صلاحته هر وقت دوست داشتی بده 

واقعا تو زندگیم هر چیزی رو رها کردم زود بدست اوردم

ی بار بیشتر امپول نزدم...چون خودش تخمکم ازاد میشد...ببین اب منی مرد باید٨٠روز طول بکشه تا تغییر کنه. ...

اره چند ماه شوهرمم مصرف کرد دارو.. نتیجه ای نگرفتیم.. موندم بخدا چرا نمیشه.. چرا وقتی قرص میخوری و امپول میزنی باز حامله نمیشی؟؟ ؟؟؟؟؟؟ یعنی تخمک نداشتم ؟!!!!!! 

به نظر من اگه بتونی بهش فکر نکنی  زود میشی بسپار به خدا و بگو هر چی صلاحته هر وقت دوست داشتی بد ...

ماه اخری ک اصلا بیخیال بچه شدم.و گفتم اصلا نمیخام ب درک ک نمیشم....شدم.....

به نظر من اگه بتونی بهش فکر نکنی  زود میشی بسپار به خدا و بگو هر چی صلاحته هر وقت دوست داشتی بد ...

افرین باید واقعا همین کارو بکنم.. دز طول ماه سعی میکنم فکر نکنم.. همچین نزدیک پری میشه دیگه فکر و خیال میگیرتم