این ماه اولین بار لتروزل خوردم و امپول اچ سی جی هم زدم.. با دو روز تاخیر پری اومد.. وای نگم که چه حال وحشتناکی داشتم. نمیدونم ایا این ماه هم داروهامو مصرف کنم یا بیخیال شم. کسی مثل من بوده آیا بهم دلداری بده
امپول هم میزدین؟ منم ماه های قبل همین داروها رو به شوهرمم داد ولی اثر نکرد.. ی وقتایی احساس میکنم خدا اصلا صدامو نمیشنوه.. الان بازم دارین لتروزل میخورین؟ مصرف طولانیش ضرر نداره؟
امپول هم میزدین؟ منم ماه های قبل همین داروها رو به شوهرمم داد ولی اثر نکرد.. ی وقتایی احساس میکنم خد ...
ی بار بیشتر امپول نزدم...چون خودش تخمکم ازاد میشد...ببین اب منی مرد باید٨٠روز طول بکشه تا تغییر کنه....پس بایک ماه فکر نکن جواب میگیری...باید شوهرت۴ ماه داروهارو بخوره....من ک میخورم عوارضشو نمیدونم
❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
ی بار بیشتر امپول نزدم...چون خودش تخمکم ازاد میشد...ببین اب منی مرد باید٨٠روز طول بکشه تا تغییر کنه. ...
اره چند ماه شوهرمم مصرف کرد دارو.. نتیجه ای نگرفتیم.. موندم بخدا چرا نمیشه.. چرا وقتی قرص میخوری و امپول میزنی باز حامله نمیشی؟؟ ؟؟؟؟؟؟ یعنی تخمک نداشتم ؟!!!!!!