2777
2789
عنوان

پری اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 38 پست
افرین باید واقعا همین کارو بکنم.. دز طول ماه سعی میکنم فکر نکنم.. همچین نزدیک پری میشه دیگه فکر و خی ...

من ماهی ک حامله شدم عروسی خواهرم بود کلی ام رقصیدم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار بیشتر امپول نزدم...چون خودش تخمکم ازاد میشد...ببین اب منی مرد باید٨٠روز طول بکشه تا تغییر کنه. ...

از کجا میفهمین تخمک ازاد میشه؟ 

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
اره چند ماه شوهرمم مصرف کرد دارو.. نتیجه ای نگرفتیم.. موندم بخدا چرا نمیشه.. چرا وقتی قرص میخوری و ا ...

پریودات چندروزن؟

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
شوهرم میگه حالا اگ دوس دخترم بودی...زودی حامله میشدی خخخخخخخخخ

واقعا بخدا... من موندم اینا چطور فرتی میشن و میرن سقط میکنن

از کجا میفهمین تخمک ازاد میشه؟ 

چون وقتی ازاد میشه ترشحات لیز و چسبناک زباد میشه...و از تست تخمک گذاری میفهمم

خیلی منظمم.. یا 28 یا 30

من قبلا ٣٢ روزه بودم...بعد شدن٢٨..حالا بعد سقط شدن٣٢..... تا حالا سونو دادی واس فولیکولات؟

چون وقتی ازاد میشه ترشحات لیز و چسبناک زباد میشه...و از تست تخمک گذاری میفهمم

اهان نمیدونستم..نمیدونم والا دکتر به من امپولم داد.. پس میگین این ماه هم داروهامو مصرف کنم؟ ناامید نشم؟ میرم توی نه ماه اقدام

ببین من ٨ماه اقدام کردم.چون دلم بچه میخواست زود رفتم دکتر...حدود۶ماه تحت نظر بودم..دکتر گفت اگ تا۶ماه با دارو جواب نگیری باید بری عکس رنگی بیاری واسم..ک دیگه همون ماه۶گرفت

من قبلا ٣٢ روزه بودم...بعد شدن٢٨..حالا بعد سقط شدن٣٢..... تا حالا سونو دادی واس فولیکولات؟

توی دی سونو کردم.. بدون دارو فولیکولام خوب بود.. جالبه توی فروردین دوباره سونو کردم فولیم 13 بود.. واسه همین دکتر بهم لتروزل داد.. ولی من مطمینم همین یک ماه اینجوری بودم.. اخه ترشحاتمم کم بود همون ماه.. خودمم شک کرده بودم درصورتیکه که ماه های قبل احساس میکنم تخمک گزاری داشتم

اهان نمیدونستم..نمیدونم والا دکتر به من امپولم داد.. پس میگین این ماه هم داروهامو مصرف کنم؟ ناامید ن ...

من مامانم۶سال نشده بچه دار.الان۵تا بچه داره

توی دی سونو کردم.. بدون دارو فولیکولام خوب بود.. جالبه توی فروردین دوباره سونو کردم فولیم 13 بود.. و ...

شوهرت ازمایش داده؟