2777
2789
عنوان

دختر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 57 پست
الان اگه این شیاف برای پسرزایی بود هزاران حرف رکیک از طرف کاربران نینی سایت نثارت میشد🤣🤣🤣

اره والا خوب علاقه است چون پسر از اول بد جا افتاده اينحوريه تفكرات با اين سرايط جامعه فقط ميشه دخترو نگه داشت پسر تا ٩ سالگي بيشتر به حرفت گوش نميده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا؟؟

محکوم میشد به عقب افتاده بودن 

چون قدیم به پسر بها داده میشد و همه دوست داشتن بچشون پسر بشه

خدا نکنه یکی اینجا بگه پسر میخوام هزاران حرف نامربوط بهش میزنن🤣

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
منم تو اقدام هستم میخوام بچم دختر بشه اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه لطفاً 

ایشالا دختر خوشمل و سالم به هردومون خدا بده،منم همین سرکه رو شنیدم موقع اقدام و این شیاف هم شنیدم دکتر میده به بعضی ها که اثرش قطعی و مطمئنه،ولی میخوام یکی که تجربه کرده بهم بگه

منم شنیدم قبل رابطه اگه با سرکه رحم تو شستشو بدی دختر میشه اگه با جوش شیرین انجام بدی پسر میشه

البته نه فقط سرکه تنها ،باید ی لیوان سرکه رو با چهار لیوان آب مخلوط کرد و بعد واژینال رو باهاش شستشو داد 

محکوم میشد به عقب افتاده بودن  چون قدیم به پسر بها داده میشد و همه دوست داشتن بچشون پسر بشه خ ...

خیلی حرف بقیه رو گوش نکنید،بالاخره هرکس یه جنسی رو بیشتر دوست داره،ایشالا خدا به هرکس پسر میخواد پسر بده اونی هم که دختر میخواد همینطور،بچه های سالم

آره منظمه 25روزه

خب خیلی موثره که دورت منظم باشه..از اولین روز آخرین پریودت حساب کن 12یا13روز بعد احتمال زیاد روز تخمکگذاریته.از روز هفتمت اقدام کن..دوروز مونده به روز تخمکگذاریت دیگه رابطه نداشته باش تا اسپرمهای پسرزا که فقط نهایت عمرشون تا24ساعته از بین بره..وفقط اسپرمهای دخترزا تو رحمت بمونه..تاروز تخمک گذاریت که لقاح صورت بگیره اسپرم زنده میمونه وایشالله باردارمیشی..اسپرم تا 5روزم قابلیت زنده موندن 

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
 خیلی حرف بقیه رو گوش نکنید،بالاخره هرکس یه جنسی رو بیشتر دوست داره،ایشالا خدا به هرکس پسر میخو ...

انشاالله در درجه ی اول سالم باشن

بقیش اصلا مهم نیست والا

محکوم میشد به عقب افتاده بودن  چون قدیم به پسر بها داده میشد و همه دوست داشتن بچشون پسر بشه خ ...

من نمیتونم این منطقو هضم کنم..مگه فرقی دارن باهم..خب بعضیا یبه یه جنسیت خاص علاقه دارن..این دلیل نمیشه بگی اون یکی جنس بده..هردو به یه اندازه عزیزن..تابوده همیشه اینجور بوده..بی خیال..ببین دلت چی میخواد وچی میگه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
ممنون عزیزم،خیلی لطف کردی،حتما طبق همین تاریخ پیش میرم انشاالله

قربونت..ایشالله که به خواستت برسی..البته اول سالم بودن مهمه..من فقط بخاطر علاقه شدید همسرم اینکارو کردم وگرنه برام فرقی نداشت

من نمیتونم این منطقو هضم کنم..مگه فرقی دارن باهم..خب بعضیا یبه یه جنسیت خاص علاقه دارن..این دلیل نمی ...

من که والا اصلا برام فرقی نداره فقط از خدا میخوام سالم باشه،همین