بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو اقدام هستم میخوام بچم دختر بشه اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه لطفاً
ایشالا دختر خوشمل و سالم به هردومون خدا بده،منم همین سرکه رو شنیدم موقع اقدام و این شیاف هم شنیدم دکتر میده به بعضی ها که اثرش قطعی و مطمئنه،ولی میخوام یکی که تجربه کرده بهم بگه
خب خیلی موثره که دورت منظم باشه..از اولین روز آخرین پریودت حساب کن 12یا13روز بعد احتمال زیاد روز تخمکگذاریته.از روز هفتمت اقدام کن..دوروز مونده به روز تخمکگذاریت دیگه رابطه نداشته باش تا اسپرمهای پسرزا که فقط نهایت عمرشون تا24ساعته از بین بره..وفقط اسپرمهای دخترزا تو رحمت بمونه..تاروز تخمک گذاریت که لقاح صورت بگیره اسپرم زنده میمونه وایشالله باردارمیشی..اسپرم تا 5روزم قابلیت زنده موندن
خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
محکوم میشد به عقب افتاده بودن چون قدیم به پسر بها داده میشد و همه دوست داشتن بچشون پسر بشه خ ...
من نمیتونم این منطقو هضم کنم..مگه فرقی دارن باهم..خب بعضیا یبه یه جنسیت خاص علاقه دارن..این دلیل نمیشه بگی اون یکی جنس بده..هردو به یه اندازه عزیزن..تابوده همیشه اینجور بوده..بی خیال..ببین دلت چی میخواد وچی میگه
خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..