2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنش کمه اره استارتر   همون شیرشو زیاد بهش بده اگر میخوره از ی سال به بعد ببندش به شیر گاو و عسل با شیشه بخوره.غذاهاشم حجم کم و پرکالری کن 

مثلا نیمرو با کره .تو کوکو براش پنیر پیتزا بریز.ماهیچه بزار با سیب زمینی بپزه له کن بخوره.اگر هم شیرینیجات دوست داره انواع فرنی با کره و عسل و موز و اینا میشه درست کنی 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

عزیزم الان فصل انبه ست تا میتونی بهش،بده 

داخل شیر فرنی بستنی و... 

اگر انبه تازه نمیخوره خشکش رو بده 

اگر اونم نمیخوره 

پودرش رو بذیز توی بستنی و شیر موز و فرنی طعمش فوق‌العاده میشه

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
دلم میسوزه برا دخترم فکر میکنم من کوتاهی میکنم  براش

عذاب وجدان نگیر عزیزم بچه منم یک سالگی 8 کیلو بود الانم وزنش کمه ولی خب ورژنش همینه دیگه امیدوارم قبل مدرسه تپل شه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

از این تاپیکا که میبینم واقعا ناراحت میشم آخه منم پسرم بد غذاست و گاهی با بازی و گاهی با زور و دعوا بهش غذا میدم دلم پره خیلیییییی همه شیطنتاشو تحمل میکنم   غذا نخوردنش برام عذاب آوره 

سویق کودک بخر براش البته خونگی باشه و واسه کرمان  خیلی هم خوشمزس و مطمئن باش وزن میگیره

واسه بزرگترا هم جواب میده ؟؟

چه جوری مصرف شه تا بهتر جواب بده ؟؟

واسه همسرم طب اسلامی سویق سنجد و گندم و چاق کننده داده ولی مصرف نمیکنه میگه الکیه چاق میشم .خیییلی لاغره .