2777
2789

چقد دغدغه ها متفاوته من همیشه تو رفاه بودم نه که پولدار باشیم ولی راحت زندگی کردم غصه ی مالی نداشتم قیافمم خوبه ولی هیچوقت از لحاظ عاطفی خوش شانس نبودم نمیدونم اخلاقم بده یا از ادمایی که سرراهم میان شانس نمیارم ولی همیشه بزرگترین غصه م این بوده که نود درصد جوونیمو تنها بودم بااینک خیلیییی نیاز عاطفیم بالاس بیشترین حسادتمم به کساییه که تنها نیستن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزم دعا کن خدا کمکمون کنه با حداقد چیزا بریم سر زندگیمون

تو ریلکس باش عزیزم دعات میکنم گلم تو دلت نریز اینهمه استرس و نگرانی رو با نامزدت مطرح کن بعدشم تو خودت سنی نداری فک کنم چون دلتنگ هستی بهونه میاری انشاالله ب شیش ماه نرسیده زیر ی سقف باشین 

باهاش منطقی صحبت کن وقتی که میدونی از همه چی مغزش ازاده بگو داری اذیت میشی یکم به خودتون فشار بیارین ...

خودشم اذیته ولی دقیقا همین شرایط نمیزاره بریم . البته خانوادش نسبتا دارن خرج نمیکنن 😒 خواهرش یکم مشکل داره نمیزاره کمکمون کنن موش میدوونه

خودشم اذیته ولی دقیقا همین شرایط نمیزاره بریم . البته خانوادش نسبتا دارن خرج نمیکنن 😒 خواهرش یکم مش ...

دیگه اون بستگی به تو شوهرت داره منم ۴ ماه طول کشید تا ی عروسی بگیرن برام اما شوهرم پر میردم میگفتم بگو من ارامش میخوام شوهرت بکش سمت خودت بزار اونا رو تو فشار قرار بده 

یکم بد جنش شدم 😂😂

دیگه اون بستگی به تو شوهرت داره منم ۴ ماه طول کشید تا ی عروسی بگیرن برام اما شوهرم پر میردم میگفتم ب ...

دارم سعی میکنم همین کارو بکنم ولی خیلی با احترامه و مغروره اصلا رو نداره بهشون بگه میخوایم بریم سر خونه زندگیمون فلان کار هارو بکنید ولی باید راش بندازم بگه😈😜

دارم سعی میکنم همین کارو بکنم ولی خیلی با احترامه و مغروره اصلا رو نداره بهشون بگه میخوایم بریم سر خ ...

اره دیگه زنیم همه کار از دستمون بر میاد 

خانواده هاشونم که تا ارنج عسل بکنی دهنشون نمیفهمن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز